Resepti

Espanjalainen kasviskeitto

Ainekset

0,5 kg Tomaattisalsaa
1 kg Tomaattimurskaa, Mutti
0,35 kg Apetit Vegemix kasvissekoitus, pakaste
0,3 kg Kuutioperunoita10 mm, kypsä vakuumi
0,15 kg Paprikakuutioita
1,2 kg Kasvislientä
0,005 kg Suolaa
0,01 kg Sokeria
0,01 kg Savupaprikaa, jauhe
0,01 kg Valkosipulia
0,005 kg Mustapippuria, rouhe
0,015 kg Korianteria, tuore

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kaikki aineet korianteria lukuun ottamatta GN1/1 100mm -vuoassa. Kypsennä yhdistelmäuunissa 175 °C noin 25-30 minuuttia.
  2. Hienonna korianteri ja lisää lopuksi keittoon ennen tarjoilua. Vinkki; Espanjalaisen makkarakeiton saat korvaamalla perunan ja paprikakuutiot nakkipaloilla tai chorizo- makkaralla.
Espanjalainen kasviskeitto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske