Resepti

Feta-kasviskiusaus

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
3 kg Peruna suikale kypsä vakuumi
0,5 kg Fetajuustokuutio, Dodoni 2 kg
0,004 kg Timjami
0,004 kg Mustapippuria, rouhe
0,02 kg Suolaa
0,035 kg Maissitärkkelys
1 kg Kasvirasvasekoitetta
0,05 kg Nacholastu, naturel

Valmistusohjeet

  1. Sekoita Papu-porkkanamix, perunasuikaleet, fetakuutiot, mausteet ja maissitärkkelys hyvin keskenään voidellussa GN 1/1-65 mm vuoassa.
  2. Kaada neste tasaisesti vuokaan. Painele pintaan muutamia aukkoja, että neste pääsee massan joukkoon. Tasoita pinta. Riko nachoslastut ja ripottele ne vuoan pinnalle. Yhdistelmäpaista 160 asteessa, kosteus 25 % noin 40 minuuttia, kunnes neste on sitou
Feta-kasviskiusaus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske