Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
3 | kg | Peruna suikale kypsä vakuumi |
0,5 | kg | Fetajuustokuutio, Dodoni 2 kg |
0,004 | kg | Timjami |
0,004 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,02 | kg | Suolaa |
0,035 | kg | Maissitärkkelys |
1 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
0,05 | kg | Nacholastu, naturel |
Valmistusohjeet
- Sekoita Papu-porkkanamix, perunasuikaleet, fetakuutiot, mausteet ja maissitärkkelys hyvin keskenään voidellussa GN 1/1-65 mm vuoassa.
- Kaada neste tasaisesti vuokaan. Painele pintaan muutamia aukkoja, että neste pääsee massan joukkoon. Tasoita pinta. Riko nachoslastut ja ripottele ne vuoan pinnalle. Yhdistelmäpaista 160 asteessa, kosteus 25 % noin 40 minuuttia, kunnes neste on sitou
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |