Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 3 | kg | Peruna suikale kypsä vakuumi |
| 0,5 | kg | Fetajuustokuutio, Dodoni 2 kg |
| 0,004 | kg | Timjami |
| 0,004 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,02 | kg | Suolaa |
| 0,035 | kg | Maissitärkkelys |
| 1 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
| 0,05 | kg | Nacholastu, naturel |
Valmistusohjeet
- Sekoita Papu-porkkanamix, perunasuikaleet, fetakuutiot, mausteet ja maissitärkkelys hyvin keskenään voidellussa GN 1/1-65 mm vuoassa.
- Kaada neste tasaisesti vuokaan. Painele pintaan muutamia aukkoja, että neste pääsee massan joukkoon. Tasoita pinta. Riko nachoslastut ja ripottele ne vuoan pinnalle. Yhdistelmäpaista 160 asteessa, kosteus 25 % noin 40 minuuttia, kunnes neste on sitou
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti