Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
1,5 | kg | Apetit Papu-porkkanamix kasvissekoitusta, pakaste |
3 | kg | Perunasuikaleita, kypsä, vakuumi |
0,5 | kg | Fetajuustoa kuutioina |
0,004 | kg | Timjamia, kuivattu |
0,004 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,02 | kg | Suolaa |
0,035 | kg | Maissitärkkelystä |
1 | l | Kasvirasvasekoitetta |
0,05 | kg | Nacholastuja, naturel |
Valmistusohjeet
- Sekoita Papu-porkkanamix, perunasuikaleet, fetakuutiot, mausteet ja maissitärkkelys hyvin keskenään voidellussa GN 1/1-65 mm vuoassa.
- Kaada neste tasaisesti vuokaan. Painele pintaan muutamia aukkoja, että neste pääsee massan joukkoon. Tasoita pinta. Riko nachoslastut ja ripottele ne vuoan pinnalle. Yhdistelmäpaista 160 asteessa, kosteus 25 % noin 40 minuuttia, kunnes neste on sitoutunut. Anna vetäytyä lämpösäilytyksessä ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |