Resepti

Feta-kasviskiusaus

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
1,5 kg Apetit Papu-porkkanamix kasvissekoitusta, pakaste
3 kg Perunasuikaleita, kypsä, vakuumi
0,5 kg Fetajuustoa kuutioina
0,004 kg Timjamia, kuivattu
0,004 kg Mustapippuria, rouhe
0,02 kg Suolaa
0,035 kg Maissitärkkelystä
1 l Kasvirasvasekoitetta
0,05 kg Nacholastuja, naturel

Valmistusohjeet

  1. Sekoita Papu-porkkanamix, perunasuikaleet, fetakuutiot, mausteet ja maissitärkkelys hyvin keskenään voidellussa GN 1/1-65 mm vuoassa.
  2. Kaada neste tasaisesti vuokaan. Painele pintaan muutamia aukkoja, että neste pääsee massan joukkoon. Tasoita pinta. Riko nachoslastut ja ripottele ne vuoan pinnalle. Yhdistelmäpaista 160 asteessa, kosteus 25 % noin 40 minuuttia, kunnes neste on sitoutunut. Anna vetäytyä lämpösäilytyksessä ennen tarjoilua.
Feta-kasviskiusaus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske