Resepti
Ainekset
| 0,88 | kg | Coleslaw-raastetta (kaali-porkkana) | 
| 1,2 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste | 
| 0,4 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste | 
| 0,6 | kg | Sulatejuusto laktoositon | 
| 0,002 | kg | Valkopippuria | 
| 0,009 | kg | Suolaa | 
| 0,2 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä | 
| 0,15 | kg | Sweet Chili Sauce maustekastiketta | 
| 0,8 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste | 
| 0,6 | kg | Maissipolenta | 
Valmistusohjeet
- Hienonna kutterilla ensin Coleslaw-raaste hienommaksi. Lisää jäiset Herneet ja pyöräytä kutterilla, kunnes herneiden rakenne on rikki.
 - Lisää loput ainekset polentaa lukuunottamatta. Hienonna seos tasaiseksi kutterilla.
 - Sekoita polenta hienonnetun massan joukkoon. Anna massan turvota n. 15 minuuttia. Ota lusikalla tai kauhalla annoskoon mukaisia pyöryköitä leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 175 asteessa kuivapaistolla noin 22 minuuttia pyöryköiden paksuudesta
 
                            | Saanto | |
| Annosmäärä | kpl | 
| Annoskoko | g | 
| Laske | 
 Jaa
 Facebook
            
 LinkedIn
            
 Sähköposti