Resepti
Ainekset
0,88 | kg | Coleslaw-raastetta (kaali-porkkana) |
1,2 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
0,4 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,6 | kg | Sulatejuusto laktoositon |
0,002 | kg | Valkopippuria |
0,009 | kg | Suolaa |
0,2 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,15 | kg | Sweet Chili Sauce maustekastiketta |
0,8 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
0,6 | kg | Maissipolenta |
Valmistusohjeet
- Hienonna kutterilla ensin Coleslaw-raaste hienommaksi. Lisää jäiset Herneet ja pyöräytä kutterilla, kunnes herneiden rakenne on rikki.
- Lisää loput ainekset polentaa lukuunottamatta. Hienonna seos tasaiseksi kutterilla.
- Sekoita polenta hienonnetun massan joukkoon. Anna massan turvota n. 15 minuuttia. Ota lusikalla tai kauhalla annoskoon mukaisia pyöryköitä leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 175 asteessa kuivapaistolla noin 22 minuuttia pyöryköiden paksuudesta

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |