Resepti

Hermannin Hernepyörykät

Ainekset

0,88 kg Coleslaw-raastetta (kaali-porkkana)
1,2 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
0,4 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,6 kg Sulatejuusto laktoositon
0,002 kg Valkopippuria
0,009 kg Suolaa
0,2 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,15 kg Sweet Chili Sauce maustekastiketta
0,8 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
0,6 kg Maissipolenta

Valmistusohjeet

  1. Hienonna kutterilla ensin Coleslaw-raaste hienommaksi. Lisää jäiset Herneet ja pyöräytä kutterilla, kunnes herneiden rakenne on rikki.
  2. Lisää loput ainekset polentaa lukuunottamatta. Hienonna seos tasaiseksi kutterilla.
  3. Sekoita polenta hienonnetun massan joukkoon. Anna massan turvota n. 15 minuuttia. Ota lusikalla tai kauhalla annoskoon mukaisia pyöryköitä leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 175 asteessa kuivapaistolla noin 22 minuuttia pyöryköiden paksuudesta
Hermannin Hernepyörykät
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske