Resepti
Ainekset
0,7 | kg | Riisi basmati |
1,2 | kg | Vettä |
Suolaa | ||
0,05 | kg | Oliiviöljy |
1 | kg | Myskikurpitsa kuutio tuore |
0,2 | kg | Sipulia, hakattu, tuore |
0,05 | kg | Mietoa currytahnaa tai curryjauhetta |
0,8 | kg | Kasvislientä |
0,5 | kg | Tomaatti |
0,5 | kg | Kikherne säilyke |
0,1 | kg | Jogurtti kreikkalainen |
0,25 | kg | Pinaatti |
Mustapippuria | ||
Koristeluun: | ||
0,02 | kg | Korianteria, tuore |
Valmistusohjeet
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paista Apetit Myskikurpitsakuutiot joko öljytyllä pannulla tai öljyttyinä kuumassa uunissa noin 5 minuuttia. Kuullota pannulla sipulikuutiot ja curry. Kaada päälle kasvisliemi ja Myskikurpitsat. Keitä, kunnes kurpitsat ovat kypsiä, noin 15 minuuttia.
- Koristele hienonnetulla korianterilla. Tarjoa riisin kera.

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |