Resepti

Intialainen myskikurpitsacurry

Ainekset

0,7 kg Riisi basmati
1,2 kg Vettä
Suolaa
0,05 kg Oliiviöljy
1 kg Myskikurpitsa kuutio tuore
0,2 kg Sipulia, hakattu, tuore
0,05 kg Mietoa currytahnaa tai curryjauhetta
0,8 kg Kasvislientä
0,5 kg Tomaatti
0,5 kg Kikherne säilyke
0,1 kg Jogurtti kreikkalainen
0,25 kg Pinaatti
Mustapippuria
Koristeluun:
0,02 kg Korianteria, tuore

Valmistusohjeet

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paista Apetit Myskikurpitsakuutiot joko öljytyllä pannulla tai öljyttyinä kuumassa uunissa noin 5 minuuttia. Kuullota pannulla sipulikuutiot ja curry. Kaada päälle kasvisliemi ja Myskikurpitsat. Keitä, kunnes kurpitsat ovat kypsiä, noin 15 minuuttia.
  3. Koristele hienonnetulla korianterilla. Tarjoa riisin kera.
Intialainen myskikurpitsacurry
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske