Resepti

Isoo Antin Kirjolohikeitto vanha

Ainekset

0,1 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
1 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,037 kg Curry
13 kg Vettä
0,13 kg Kalaliemijauhe
4 kg Apetit Isoo Antti kasvissekoitusta, pakaste
7 kg Kuutioperunoita16 mm, kypsä vakuumi
1 kg Sulatejuusto Koskenlaskija
1 kg Kasvirasvasekoitetta
0,3 kg Maissitärkkelys
0,08 kg Suolaa
6,5 kg Kirjolohi kuutio
Vuokia GN 1/2-150 mm

Valmistusohjeet

  1. Freesaa sipuli ja curry öljyssä padassa.
  2. Lisää vesi, kalaliemijauhe ja Isoo Antti kasvissekoitus. Kuumenna kiehumapisteeseen. Hauduta 5-10 minuuttia. Lisää kuutioperunat ja sulatejuusto. Sekoita kasvirasvasekoite, tilkka vettä ja maissitärkkelys keskenään, lisää suurus keiton joukkoon samal
  3. Lisää kalakuutiot. Sekoita kerran heti kalan lisäyksen jälkeen. Kuumenna kiehumapisteeseen. Tarkista maku.
Isoo Antin Kirjolohikeitto vanha
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske