Resepti
Ainekset
| 0,1 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 1 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 0,037 | kg | Curry |
| 13 | kg | Vettä |
| 0,13 | kg | Kalaliemijauhe |
| 4 | kg | Apetit Isoo Antti kasvissekoitusta, pakaste |
| 7 | kg | Kuutioperunoita16 mm, kypsä vakuumi |
| 1 | kg | Sulatejuusto Koskenlaskija |
| 1 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
| 0,3 | kg | Maissitärkkelys |
| 0,08 | kg | Suolaa |
| 6,5 | kg | Kirjolohi kuutio |
| Vuokia GN 1/2-150 mm |
Valmistusohjeet
- Freesaa sipuli ja curry öljyssä padassa.
- Lisää vesi, kalaliemijauhe ja Isoo Antti kasvissekoitus. Kuumenna kiehumapisteeseen. Hauduta 5-10 minuuttia. Lisää kuutioperunat ja sulatejuusto. Sekoita kasvirasvasekoite, tilkka vettä ja maissitärkkelys keskenään, lisää suurus keiton joukkoon samal
- Lisää kalakuutiot. Sekoita kerran heti kalan lisäyksen jälkeen. Kuumenna kiehumapisteeseen. Tarkista maku.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti