Resepti

Isoo Antin Kirjolohikeitto vanha

Ainekset

0,1 l Mildola Rypsiöljyä
1 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,037 kg Currya
13 l Vettä
0,13 kg Kalaliemijauhetta
4 kg Apetit Isoo Antti kasvissekoitusta, pakaste
7 kg Kuutioperunoita16 mm, kypsä vakuumi
1 kg Sulatejuustoa,Koskenlaskija
1 l Kasvirasvasekoitetta
0,3 kg Maissitärkkelystä (Snow flake)
0,08 kg Suolaa
6,5 kg Kirjolohikuutioita, pakaste
4 kpl Vuokia GN 1/2-150 mm

Valmistusohjeet

  1. Freesaa sipuli ja curry öljyssä padassa.
  2. Lisää vesi, kalaliemijauhe ja Isoo Antti kasvissekoitus. Kuumenna kiehumapisteeseen. Hauduta 5-10 minuuttia. Lisää kuutioperunat ja sulatejuusto. Sekoita kasvirasvasekoite, tilkka vettä ja maissitärkkelys keskenään, lisää suurus keiton joukkoon samalla sekoittaen. Mausta suolalla asiakkaittesi maun mukaiseksi. Isoo Antti kasvissekoituksessa on palsternakkaa, joka soseutuu haudutettaessa ja sakeuttaa keiton ruokaisaksi.
  3. Lisää kalakuutiot. Sekoita kerran heti kalan lisäyksen jälkeen. Kuumenna kiehumapisteeseen. Tarkista maku.
Isoo Antin Kirjolohikeitto vanha
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske