Resepti

Itämainen Kaalisalaatti

Ainekset

1 kg Apetit Kotimaisia Keltaisia porkkanasuikaleita, pa
1 kg Apetit Verdekasviksia, pakaste
1 kg Kaaliraastetta
0,3 l Soijakastiketta, makea, Ketjap Manis
0,02 kg Inkivääri Pureetä, Knorr
0,3 l Sesame Soy vinaigrettikastiketta, Hellmann´s

Valmistusohjeet

  1. Punnitse porkkanasuikaleet GN-vuokaan. Kuumenna yhdistelmätoiminnolla 150 °C, kosteus 50% noin 8-10 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Sekoita kaaliraaste ja jäähdytetyt porkkanasuikaleet keskenään. Sekoita inkivääripyree, ketjap manis ja seesami-soijavinegretti joukkoon. Anna maustua hetki kylmässä ennen tarjoilua.
Itämainen Kaalisalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske