Resepti

Itämainen Kaalisalaatti

Ainekset

1 kg Apetit Kotimainen keltainen porkkanasuikale
1 kg Apetit Verdekasviksia, pakaste
1 kg Kaaliraaste
0,3 kg Soijakastiketta, makea, Ketjap Manis
0,02 kg Inkivääri Pureetä, Knorr
0,3 kg Seesami-soija vinaigrettiaHellmann`s

Valmistusohjeet

  1. Punnitse kasvikset GN-vuokiin. Kuumenna porkkanoita yhdistelmätoiminnolla 150 °C, kosteus 50% noin 8-10 minuuttia. Jäähdytä. Kuumenna verdekasviksia yhdistelmätoiminnolla 150 °C, kosteus 50% noin 10-12 minuuttia. Jäähdytä. .
  2. Sekoita kaaliraaste ja jäähdytetyt pakastevihannekset keskenään. Sekoita inkivääripyree, ketjap manis ja seesami-soijavinegretti joukkoon. Anna maustua kylmässä noin 30 minuuttia.
Itämainen Kaalisalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske