Resepti
Ainekset
| 0,125 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 6,5 | kg | Jauhelihaa N0, raaka |
| 0,8 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 0,06 | kg | Chilijauhetta |
| 3,75 | kg | Pizzakastike |
| 6 | kg | Vettä |
| 0,85 | kg | Paistikastiketiivistettä |
| 0,083 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
| 0,008 | kg | Pippurisekoitus |
| 0,017 | kg | Sokeria |
| 0,1 | kg | Suolaa |
| 0,075 | kg | Valkosipulimurskaa |
Valmistusohjeet
- Kuumenna öljy padassa ja hopeoi jauheliha ja sipuli. Lisää chilijauhe, pizzakastike, vesi ja liemijauhe. Kuumenna sekoittaen kiehumispisteeseen. Anna hautua hetki.
- Lisää kasvissekoitus ja mausteet. Anna hautua vielä hetki. Tarkista kastikkeen maku. Tarjoa Torino Kahden Värin Täysjyväpenne pastan tai Torino Täysjyväohran kera.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti