Resepti
Ainekset
0,125 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
6,5 | kg | Jauhelihaa N0, raaka |
0,8 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,06 | kg | Chilijauhetta |
3,75 | kg | Pizzakastike |
6 | kg | Vettä |
0,85 | kg | Paistikastiketiivistettä |
0,083 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,008 | kg | Pippurisekoitus |
0,017 | kg | Sokeria |
0,1 | kg | Suolaa |
0,075 | kg | Valkosipulimurskaa |
Valmistusohjeet
- Kuumenna öljy padassa ja hopeoi jauheliha ja sipuli. Lisää chilijauhe, pizzakastike, vesi ja liemijauhe. Kuumenna sekoittaen kiehumispisteeseen. Anna hautua hetki.
- Lisää kasvissekoitus ja mausteet. Anna hautua vielä hetki. Tarkista kastikkeen maku. Tarjoa Torino Kahden Värin Täysjyväpenne pastan tai Torino Täysjyväohran kera.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |