Resepti

Jauheliha-kasvis-tomaattikastike

Ainekset

0,125 l Mildola Rypsiöljyä
6,5 kg Jauhelihaa N0, raaka
0,8 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,06 kg Chilijauhetta
3,75 kg Pizzakastiketta
6 l Vettä
0,85 kg Paistikastiketiivistettä
0,083 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
4,2 kg Apetit Papu-porkkanamix kasvissekoitusta, pakaste
0,008 kg Pippurisekoitusta
0,017 kg Sokeria
0,1 kg Suolaa
0,075 kg Valkosipulimurskaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy padassa ja hopeoi jauheliha ja sipuli. Lisää chilijauhe, pizzakastike, vesi ja liemijauhe. Kuumenna sekoittaen kiehumispisteeseen. Anna hautua hetki.
  2. Lisää kasvissekoitus ja mausteet. Anna hautua vielä hetki. Tarkista kastikkeen maku. Tarjoa Torino Kahden Värin Täysjyväpenne pastan tai Torino Täysjyväohran kera.
Jauheliha-kasvis-tomaattikastike
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske