Resepti
Ainekset
6,5 | kg | Marinoitua broilerinpaistilihaa |
0,2 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,03 | kg | Currya |
1 | kg | Apetit Purjoviipaleita, pakaste |
15 | l | Vettä |
0,2 | kg | Kanaliemijauhetta |
0,015 | kg | Timjamia, kuivattu |
5 | kg | Apetit Kotimaisia Isoja juureskuutioita, pakaste |
4 | kg | Kuutioperunoita16 mm, kypsä vakuumi |
0,03 | kg | Suolaa |
0,06 | kg | Sokeria |
Persiljaa, tuore, hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Ruskista broilerisuikaleet uunissa. Kiehauta curry ja purjo padan pohjalla öljyssä. Lisää vesi, kanaliemijauhe ja timjami pataan. Kuumenna kiehumapisteeseen. Lisää juureskuutiot, anna hautua hetken. Lisää kypsät broilerisuikaleet ja kuutioperunat. Vältä voimakasta sekoittamista. Kuumenna kiehumapisteeseen. Hauduta hetken. Mausta suolalla ja sokerilla. Tarkista maku. Lisää valmiin keiton pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |