Resepti

Juures-broileriohratto

Ainekset

1 kg Ohrahelmi
0,8 kg Broilerinfilesuikaleita, marinoitu, Sousvide
0,025 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,2 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,012 kg Curry
2 kg Vettä
0,07 kg Kanaliemijauhe
0,045 kg Hunajaa
Persilja hienonnettu

Valmistusohjeet

  1. Mittaa raaka ohrahelmet, juureskuutiot ja broilerisuikaleet voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan.
  2. Kuullota sipuli padan pohjalla öljyssä. Lisää curry, hauduta. Lisää vesi, kanaliemijauhe ja hunaja. Kaada liemi GN-vuokaan riisin, juureskuutioiden ja kanapalojen päälle. Žlä sekoita. Kypsennä höyrykeittäen 100 asteessa n. 25 minuuttia. Jos nestettä
Juures-broileriohratto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske