Resepti
Ainekset
1 | kg | Ohrahelmiä |
1 | kg | Apetit Kotimaisia Isoja juureskuutioita, pakaste |
0,8 | kg | Broilerinfilesuikaleita, marinoitu, Sousvide |
0,025 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,012 | kg | Currya |
2 | l | Vettä |
0,07 | kg | Kanaliemijauhetta |
0,045 | kg | Hunajaa |
Persiljaa, tuore, hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Mittaa raaka ohrahelmet, juureskuutiot ja broilerisuikaleet voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan.
- Kuullota sipuli padan pohjalla öljyssä. Lisää curry, hauduta. Lisää vesi, kanaliemijauhe ja hunaja. Kaada liemi GN-vuokaan riisin, juureskuutioiden ja kanapalojen päälle. Älä sekoita. Kypsennä höyrykeittäen 100 asteessa n. 25 minuuttia. Jos nestettä on jäljellä runsaasti, jatka kiertoilmatoiminnolla 150 asteessa 5 minuuttia. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua. Lisää hienonnettua persiljaa valmiin ohraton pinnalle.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |