Resepti
Ainekset
| 1 | kg | Ohrahelmi |
| 0,8 | kg | Broilerinfilesuikaleita, marinoitu, Sousvide |
| 0,025 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 0,012 | kg | Curry |
| 2 | kg | Vettä |
| 0,07 | kg | Kanaliemijauhe |
| 0,045 | kg | Hunajaa |
| Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Mittaa raaka ohrahelmet, juureskuutiot ja broilerisuikaleet voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan.
- Kuullota sipuli padan pohjalla öljyssä. Lisää curry, hauduta. Lisää vesi, kanaliemijauhe ja hunaja. Kaada liemi GN-vuokaan riisin, juureskuutioiden ja kanapalojen päälle. Žlä sekoita. Kypsennä höyrykeittäen 100 asteessa n. 25 minuuttia. Jos nestettä
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti