Resepti

Juures-broileriohratto

Ainekset

1 kg Ohrahelmiä
1 kg Apetit Kotimaisia Isoja juureskuutioita, pakaste
0,8 kg Broilerinfilesuikaleita, marinoitu, Sousvide
0,025 l Mildola Rypsiöljyä
0,2 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,012 kg Currya
2 l Vettä
0,07 kg Kanaliemijauhetta
0,045 kg Hunajaa
Persiljaa, tuore, hienonnettu

Valmistusohjeet

  1. Mittaa raaka ohrahelmet, juureskuutiot ja broilerisuikaleet voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan.
  2. Kuullota sipuli padan pohjalla öljyssä. Lisää curry, hauduta. Lisää vesi, kanaliemijauhe ja hunaja. Kaada liemi GN-vuokaan riisin, juureskuutioiden ja kanapalojen päälle. Älä sekoita. Kypsennä höyrykeittäen 100 asteessa n. 25 minuuttia. Jos nestettä on jäljellä runsaasti, jatka kiertoilmatoiminnolla 150 asteessa 5 minuuttia. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua. Lisää hienonnettua persiljaa valmiin ohraton pinnalle.
Juures-broileriohratto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske