Resepti

Kahden kaalin tabbouleh

Ainekset

4,3 kg Apetit Kahden kaalin sekoitusta, pakaste
1,35 l Vettä
0,013 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
1 kg Bulguria
0,5 kg Kik-herneitä, säilyke
0,05 kg Persiljaa, tuore, hienonnettu
0,1 l Oliiviöljyä
0,065 l Sitruunamehua
0,07 l Vaaleaa balsamiviinietikkaa

Valmistusohjeet

  1. Höyrytä Kahden Kaalin sekoitusta noin 10 minuuttia. Jäähdytä. Keitä bulgur kasvisliemellä maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Jäähdytä. Yhdistä Kahden kaalin sekoitus, bulgur, valutetut ja huuhdellut kikherneet. Lisää vielä hienonnettu persilja, öljy, sitruunamehu ja etikka. Sekoita varoen. Tarjoile lisäkkeenä.
Kahden kaalin tabbouleh
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske