Resepti
Ainekset
4,3 | kg | Apetit Kahden kaalin sekoitusta, pakaste |
1,35 | l | Vettä |
0,013 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
1 | kg | Bulguria |
0,5 | kg | Kik-herneitä, säilyke |
0,05 | kg | Persiljaa, tuore, hienonnettu |
0,1 | l | Oliiviöljyä |
0,065 | l | Sitruunamehua |
0,07 | l | Vaaleaa balsamiviinietikkaa |
Valmistusohjeet
- Höyrytä Kahden Kaalin sekoitusta noin 10 minuuttia. Jäähdytä. Keitä bulgur kasvisliemellä maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Jäähdytä. Yhdistä Kahden kaalin sekoitus, bulgur, valutetut ja huuhdellut kikherneet. Lisää vielä hienonnettu persilja, öljy, sitruunamehu ja etikka. Sekoita varoen. Tarjoile lisäkkeenä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |