Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0,03 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,3 | kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste |
0,012 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,01 | kg | Currya |
2 | l | Vettä |
0,1 | kg | Maissitärkkelystä (Lumihiutale) |
0,04 | kg | Kasvisliemijauhetta |
0,03 | l | Sitruunamehua |
0,002 | kg | Pippurisekoitusta |
0,005 | kg | Suolaa |
0,001 | kg | Timjamia, kuivattu |
0,5 | l | Kasvirasvasekoitetta |
0,65 | kg | Täysjyvä Lasagne Piccoloa (Torino) |
0,75 | kg | Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita, pakaste |
1 | kg | Broilerifilesuikaleita, marinoimaton, Sousvide |
0,2 | kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
Valmistusohjeet
- Hauduta Pomodoro Rossoa ja valkosipulimurskaa öljyssä padassa, lisää curry. Anna nesteen haihtua hiukan.
- Sekoita maissitärkkelys kylmään veteen ja lisää neste pataan. Sekoita. Lisää kasvisliemijauhe, sitruunamehu, mausteet ja kasvirasvasekoite. Sekoita ja kuumenna kiehumapisteeseen.
-
Mittaa pasta (0,650 kg/vuoka), Apetit Kotimaiset Kesäporkkanasuikaleet(0,750 kg/vuoka) ja kypsät broilerisuikaleet (1 kg/vuoka) voideltuun GN-vuokaan. Sekoita.
Kaada kastike vuokaan tasaisesti.
Ripota pinnalle juustoraaste ja yhdistelmäpaista 160 asteessa n. 30 minuuttia, kosteus 50 %.
Viime kesän poikkeuksellisten sääolosuhteiden vuoksi Apetit Kotimaisen Kolmen värin porkkanaviipaleen lanseeraus on jouduttu perumaan, siksi reseptiin käytetään Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita ja reseptin nimi on muutettu Kahden porkkanan broileri-pastapaistokseksi.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |