Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 0,03 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,3 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
| 0,012 | kg | Valkosipulimurskaa |
| 0,01 | kg | Curry |
| 2 | kg | Vettä |
| 0,1 | kg | Maissitärkkelys |
| 0,04 | kg | Kasvisliemijauhe |
| 0,03 | kg | Sitruunamehu |
| 0,002 | kg | Pippurisekoitus |
| 0,005 | kg | Suolaa |
| 0,001 | kg | Timjami |
| 0,5 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
| 0,65 | kg | Täysjyvä Lasagne Piccoloa (Torino) |
| 1 | kg | Broilerifilesuikaleita, marinoimaton, Sousvide |
| 0,2 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
Valmistusohjeet
- Hauduta Pomodoro Rossoa ja valkosipulimurskaa öljyssä padassa, lisää curry. Anna nesteen haihtua hiukan.
- Sekoita maissitärkkelys kylmään veteen ja lisää neste pataan. Sekoita. Lisää kasvisliemijauhe, sitruunamehu, mausteet ja kasvirasvasekoite. Sekoita ja kuumenna kiehumapisteeseen.
- Mittaa pasta (0,650 kg/vuoka), Apetit Kotimaiset Kesäporkkanasuikaleet(0,750 kg/vuoka) ja kypsät broilerisuikaleet (1 kg/vuoka) voideltuun GN- vuokaan. Sekoita. Kaada kastike vuokaan tasaisesti. Ripota pinnalle juustoraaste ja yhdistelmäpai
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti