Resepti

Kahden porkkanan broileri-pastapaistos

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,03 l Mildola Rypsiöljyä
0,3 kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
0,012 kg Valkosipulimurskaa
0,01 kg Currya
2 l Vettä
0,1 kg Maissitärkkelystä (Lumihiutale)
0,04 kg Kasvisliemijauhetta
0,03 l Sitruunamehua
0,002 kg Pippurisekoitusta
0,005 kg Suolaa
0,001 kg Timjamia, kuivattu
0,5 l Kasvirasvasekoitetta
0,65 kg Täysjyvä Lasagne Piccoloa (Torino)
0,75 kg Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita, pakaste
1 kg Broilerifilesuikaleita, marinoimaton, Sousvide
0,2 kg Juustoraastetta (mozzarella)

Valmistusohjeet

  1. Hauduta Pomodoro Rossoa ja valkosipulimurskaa öljyssä padassa, lisää curry. Anna nesteen haihtua hiukan.
  2. Sekoita maissitärkkelys kylmään veteen ja lisää neste pataan. Sekoita. Lisää kasvisliemijauhe, sitruunamehu, mausteet ja kasvirasvasekoite. Sekoita ja kuumenna kiehumapisteeseen.
  3. Mittaa pasta (0,650 kg/vuoka), Apetit Kotimaiset Kesäporkkanasuikaleet(0,750 kg/vuoka) ja kypsät broilerisuikaleet (1 kg/vuoka) voideltuun GN-vuokaan. Sekoita. Kaada kastike vuokaan tasaisesti. Ripota pinnalle juustoraaste ja yhdistelmäpaista 160 asteessa n. 30 minuuttia, kosteus 50 %.

    Viime kesän poikkeuksellisten sääolosuhteiden vuoksi Apetit Kotimaisen Kolmen värin porkkanaviipaleen lanseeraus on jouduttu perumaan, siksi reseptiin käytetään Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita ja reseptin nimi on muutettu Kahden porkkanan broileri-pastapaistokseksi.
Kahden porkkanan broileri-pastapaistos
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske