Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
2,52 | kg | Kirjolohifileepaloja, nahaton, tuore, 120 g |
1,25 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
0,24 | kg | Oliivi vihreä |
0,026 | kg | Kasvisliemijauhe |
0,016 | kg | Sokeria |
0,004 | kg | Basilika kuivattu |
0,2 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
0,075 | kg | Kapris |
Valmistusohjeet
- Poista kala pakkauksestaan, siirrä voideltuun GN 1/1- vuokaan.
- Hauduta kasvissekoitusta hetken kattilassa. Lisää oliiviviipaleet ja mausteet. Hauduta, tarkista maku. Levitä täyte kalapalojen päälle ja ripota pinnalle juustoraastetta ja isoja varrellisia kapriksia. Yhdistelmäpaista 160 asteessa 13-15 minuuttia.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |