Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
2,52 | kg | Kirjolohifileepaloja, nahaton, tuore, 120 g |
1,25 | kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste |
0,24 | kg | Oliiveja, vihreitä |
0,026 | kg | Kasvisliemijauhetta |
0,016 | kg | Sokeria |
0,004 | kg | Basilikaa, kuivattu |
0,2 | kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
0,075 | kg | Kapriksia |
Valmistusohjeet
- Poista kala pakkauksestaan, siirrä voideltuun GN 1/1-vuokaan.
-
Hauduta kasvissekoitusta hetken kattilassa. Lisää oliiviviipaleet ja mausteet. Hauduta, tarkista maku. Levitä täyte kalapalojen päälle ja ripota pinnalle juustoraastetta ja isoja varrellisia kapriksia.
Yhdistelmäpaista 160 asteessa 13-15 minuuttia.
Tarjoa Pomodoro Rosso -kalaa perunasoseen kera.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |