Resepti

Kalaa Pomodoro Rosso

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
2,52 kg Kirjolohifileepaloja, nahaton, tuore, 120 g
1,25 kg Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste
0,24 kg Oliivi vihreä
0,026 kg Kasvisliemijauhe
0,016 kg Sokeria
0,004 kg Basilika kuivattu
0,2 kg Juustoraaste Mozzarella
0,075 kg Kapris

Valmistusohjeet

  1. Poista kala pakkauksestaan, siirrä voideltuun GN 1/1- vuokaan.
  2. Hauduta kasvissekoitusta hetken kattilassa. Lisää oliiviviipaleet ja mausteet. Hauduta, tarkista maku. Levitä täyte kalapalojen päälle ja ripota pinnalle juustoraastetta ja isoja varrellisia kapriksia. Yhdistelmäpaista 160 asteessa 13-15 minuuttia.
Kalaa Pomodoro Rosso
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske