Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 2,52 | kg | Kirjolohifileepaloja, nahaton, tuore, 120 g |
| 1,25 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
| 0,24 | kg | Oliivi vihreä |
| 0,026 | kg | Kasvisliemijauhe |
| 0,016 | kg | Sokeria |
| 0,004 | kg | Basilika kuivattu |
| 0,2 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
| 0,075 | kg | Kapris |
Valmistusohjeet
- Poista kala pakkauksestaan, siirrä voideltuun GN 1/1- vuokaan.
- Hauduta kasvissekoitusta hetken kattilassa. Lisää oliiviviipaleet ja mausteet. Hauduta, tarkista maku. Levitä täyte kalapalojen päälle ja ripota pinnalle juustoraastetta ja isoja varrellisia kapriksia. Yhdistelmäpaista 160 asteessa 13-15 minuuttia.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti