Resepti

Kalaa Pomodoro Rosso

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
2,52 kg Kirjolohifileepaloja, nahaton, tuore, 120 g
1,25 kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
0,24 kg Oliiveja, vihreitä
0,026 kg Kasvisliemijauhetta
0,016 kg Sokeria
0,004 kg Basilikaa, kuivattu
0,2 kg Juustoraastetta (mozzarella)
0,075 kg Kapriksia

Valmistusohjeet

  1. Poista kala pakkauksestaan, siirrä voideltuun GN 1/1-vuokaan.
  2. Hauduta kasvissekoitusta hetken kattilassa. Lisää oliiviviipaleet ja mausteet. Hauduta, tarkista maku. Levitä täyte kalapalojen päälle ja ripota pinnalle juustoraastetta ja isoja varrellisia kapriksia.

    Yhdistelmäpaista 160 asteessa 13-15 minuuttia.

    Tarjoa Pomodoro Rosso -kalaa perunasoseen kera.
Kalaa Pomodoro Rosso
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske