Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 0,8 | kg | Vaaleaa Kuituserpentiinipastaa (Torino) |
| 0,85 | kg | Sous vide N0-jauhelihaa (kypsä) |
| 0,004 | kg | Oregano kuivattu |
| 0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,5 | kg | Apetit Kotimainen Kesäporkkanasuikaleet |
| 0,25 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 3 | kg | Vettä |
| 0,03 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
| 0,24 | kg | Kananmuna |
| 0,02 | kg | Suolaa |
| 0,15 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
Valmistusohjeet
- Mittaa raaka makaroni voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan … 800 g/vuoka.
- Sekoita jauheliha, oregano, mustapippuri, kesäporkkanasuikaleet ja sipuli keskenään. Anna seoksen maustua kylmässä hetken. Kun yrtit ehtivät ottaa nestettä itseensä, ne eivät nouse paiston alussa pintaan.
- Sekoita jauhelihamassa makaronin joukkoon. Ripota pintaan juustoraaste. Sekoita vesi, liemijauhe, munat ja suola keskenään, tarkista maku. Kaada neste tasaisesti vuokaan jauheliha- makaroniseoksen päälle. Vie vuoat esikuumennettuun uuniin välittömä
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti