Resepti

Kasvis-kikhernewokki

Ainekset

0,02 l Mildola Rypsiöljyä
0,017 kg Currya
0,7 l Vettä
0,02 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,01 kg Sokeria
0,014 kg Suolaa
0,8 l Kookosmaitoa
0,2 l Vettä
0,07 kg Maissitärkkelystä (Snow flake)
1,5 kg Apetit Sadonkorjuukasviksia, pakaste
1 kg Kik-herneitä, säilyke

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta curry öljyssä padassa. Lisää vesi, liemijauhe, sokeri, suola ja kookosmaito. Kuumenna kiehumapisteeseen.
  2. Sekoita maissitärkkelys kylmän veden joukkoon. Lisää suurus pataan. Nosta kiehumapisteeseen. Anna poreilla hetken. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa lisää.
  3. Jaa kasvissekoitus ja kikherneet voideltuun GN1/1-65 mm vuokaan. Sekoita kasvikset keskenään. Kaada päälle kuuma kastike. Vie vuoka uuniin. Yhdistelmäpaista 140 asteessa, kosteus 70 %, kunnes wokki on kuumaa, noin 30 minuuttia.

    Ota vuoka uunista, sekoita varovasti. Tarjoa täysjyväriisin tai ohrahelmen kanssa.
Kasvis-kikhernewokki
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske