Resepti
Ainekset
0,02 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,017 | kg | Currya |
0,7 | l | Vettä |
0,02 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,01 | kg | Sokeria |
0,014 | kg | Suolaa |
0,8 | l | Kookosmaitoa |
0,2 | l | Vettä |
0,07 | kg | Maissitärkkelystä (Snow flake) |
1,5 | kg | Apetit Sadonkorjuukasviksia, pakaste |
1 | kg | Kik-herneitä, säilyke |
Valmistusohjeet
- Kiehauta curry öljyssä padassa. Lisää vesi, liemijauhe, sokeri, suola ja kookosmaito. Kuumenna kiehumapisteeseen.
- Sekoita maissitärkkelys kylmän veden joukkoon. Lisää suurus pataan. Nosta kiehumapisteeseen. Anna poreilla hetken. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa lisää.
-
Jaa kasvissekoitus ja kikherneet voideltuun GN1/1-65 mm vuokaan. Sekoita kasvikset keskenään.
Kaada päälle kuuma kastike. Vie vuoka uuniin.
Yhdistelmäpaista 140 asteessa, kosteus 70 %, kunnes wokki on kuumaa, noin 30 minuuttia.
Ota vuoka uunista, sekoita varovasti. Tarjoa täysjyväriisin tai ohrahelmen kanssa.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |