Resepti
Ainekset
Kastike: | ||
---|---|---|
1,5 | kg | Turkkilaista jogurttia, laktoositon |
0,04 | kg | Persiljaa, tuore, hienonnettu |
0,04 | l | Harissaa |
0,01 | kg | Juustokuminaa |
0,1 | l | Sitruunamehua |
0,02 | kg | Suolaa |
0,02 | kg | Sokeria |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,15 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,2 | l | Sitruunamehua |
0,015 | kg | Currya |
0,01 | kg | Juustokuminaa |
0,005 | kg | Chilijauhetta |
0,01 | kg | Kurkumaa |
0,02 | kg | Suolaa |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
2,2 | kg | Bataattikuutioita, tuore |
1,5 | kg | Apetit Kukkakaalia, pakaste |
3,5 | kg | Apetit Kasvis-papukroketteja, pakaste |
Valmistusohjeet
- Yhdistä kastikkeen aineet ja anna maustua kylmässä vähintään 20 minuuttia.
-
Sekoita mausteet sekä sitruunamehu öljyn joukkoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.
Levitä kasvikset voideltuun GN- vuokaan.
Kaada mausteöljy bataattikuutioiden ja kukkakaalien päälle ja sekoita tasaiseksi.
Paahda uunissa 180 astetta, kosteus 50 %, noin 15 minuuttia. - Paahda Kasvis-papukroketit kohmeisina yhdistelmäuunissa kiertoilmapaistolla 160 asteessa 25 minuuttia. Tarjoile Kasvis-papukroketit currypaahdettujen bataattien sekä harissajogurtin kera.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |