Resepti
Ainekset
Kastike: | ||
---|---|---|
1,5 | kg | Turkkilaista jogurttia, laktoositon |
0,04 | kg | Persilja hienonnettu |
0,04 | kg | Harissaa |
0,01 | kg | Juustokumina, jauhettu |
0,1 | kg | Sitruunamehu |
0,02 | kg | Sokeria |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,15 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,015 | kg | Curry |
0,005 | kg | Chilijauhetta |
0,01 | kg | 4160580 Kurkumajauhe |
0,02 | kg | Suolaa |
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
2,2 | kg | 4704450 Bataattikuutio |
1,5 | kg | Apetit Kukkakaalia, pakaste |
3,5 | kg | Apetit Kasvis-papukroketteja, pakaste |
Valmistusohjeet
- Yhdistä kastikkeen aineet ja anna maustua kylmässä vähintään 20 minuuttia.
- Sekoita mausteet sekä sitruunamehu öljyn joukkoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Levitä kasvikset voideltuun GN- vuokaan. Kaada mausteöljy bataattikuutioiden ja kukkakaalien päälle ja sekoita tasaiseksi. Paahda uunissa 180 astetta, koste
- Paahda Kasvis-papukroketit kohmeisina yhdistelmäuunissa kiertoilmapaistolla 160 asteessa 25 minuuttia. Tarjoile Kasvis-papukroketit currypaahdettujen bataattien sekä harissajogurtin kera.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |