Resepti

Kasvis-papukroketit ja currypaahdettua bataattia

Ainekset

Kastike:
1,5 kg Turkkilaista jogurttia, laktoositon
0,04 kg Persiljaa, tuore, hienonnettu
0,04 l Harissaa
0,01 kg Juustokuminaa
0,1 l Sitruunamehua
0,02 kg Suolaa
0,02 kg Sokeria
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,15 l Mildola Rypsiöljyä
0,2 l Sitruunamehua
0,015 kg Currya
0,01 kg Juustokuminaa
0,005 kg Chilijauhetta
0,01 kg Kurkumaa
0,02 kg Suolaa
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
2,2 kg Bataattikuutioita, tuore
1,5 kg Apetit Kukkakaalia, pakaste
3,5 kg Apetit Kasvis-papukroketteja, pakaste

Valmistusohjeet

  1. Yhdistä kastikkeen aineet ja anna maustua kylmässä vähintään 20 minuuttia.
  2. Sekoita mausteet sekä sitruunamehu öljyn joukkoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Levitä kasvikset voideltuun GN- vuokaan. Kaada mausteöljy bataattikuutioiden ja kukkakaalien päälle ja sekoita tasaiseksi.

    Paahda uunissa 180 astetta, kosteus 50 %, noin 15 minuuttia.
  3. Paahda Kasvis-papukroketit kohmeisina yhdistelmäuunissa kiertoilmapaistolla 160 asteessa 25 minuuttia. Tarjoile Kasvis-papukroketit currypaahdettujen bataattien sekä harissajogurtin kera.
Kasvis-papukroketit ja currypaahdettua bataattia
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske