Resepti
Ainekset
| Kastike: | ||
|---|---|---|
| 1,5 | kg | Turkkilaista jogurttia, laktoositon |
| 0,04 | kg | Persilja hienonnettu |
| 0,04 | kg | Harissaa |
| 0,01 | kg | Juustokumina, jauhettu |
| 0,1 | kg | Sitruunamehu |
| 0,02 | kg | Sokeria |
| 0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,15 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,015 | kg | Curry |
| 0,005 | kg | Chilijauhetta |
| 0,01 | kg | 4160580 Kurkumajauhe |
| 0,02 | kg | Suolaa |
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 2,2 | kg | 4704450 Bataattikuutio |
| 1,5 | kg | Apetit Kukkakaalia, pakaste |
| 3,5 | kg | Apetit Kasvis-papukroketteja, pakaste |
Valmistusohjeet
- Yhdistä kastikkeen aineet ja anna maustua kylmässä vähintään 20 minuuttia.
- Sekoita mausteet sekä sitruunamehu öljyn joukkoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Levitä kasvikset voideltuun GN- vuokaan. Kaada mausteöljy bataattikuutioiden ja kukkakaalien päälle ja sekoita tasaiseksi. Paahda uunissa 180 astetta, koste
- Paahda Kasvis-papukroketit kohmeisina yhdistelmäuunissa kiertoilmapaistolla 160 asteessa 25 minuuttia. Tarjoile Kasvis-papukroketit currypaahdettujen bataattien sekä harissajogurtin kera.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti