Resepti

Kasvis-papukroketit ja currypaahdettua bataattia

Ainekset

Kastike:
1,5 kg Turkkilaista jogurttia, laktoositon
0,04 kg Persilja hienonnettu
0,04 kg Harissaa
0,01 kg Juustokumina, jauhettu
0,1 kg Sitruunamehu
0,02 kg Sokeria
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,15 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,015 kg Curry
0,005 kg Chilijauhetta
0,01 kg 4160580 Kurkumajauhe
0,02 kg Suolaa
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
2,2 kg 4704450 Bataattikuutio
1,5 kg Apetit Kukkakaalia, pakaste
3,5 kg Apetit Kasvis-papukroketteja, pakaste

Valmistusohjeet

  1. Yhdistä kastikkeen aineet ja anna maustua kylmässä vähintään 20 minuuttia.
  2. Sekoita mausteet sekä sitruunamehu öljyn joukkoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Levitä kasvikset voideltuun GN- vuokaan. Kaada mausteöljy bataattikuutioiden ja kukkakaalien päälle ja sekoita tasaiseksi. Paahda uunissa 180 astetta, koste
  3. Paahda Kasvis-papukroketit kohmeisina yhdistelmäuunissa kiertoilmapaistolla 160 asteessa 25 minuuttia. Tarjoile Kasvis-papukroketit currypaahdettujen bataattien sekä harissajogurtin kera.
Kasvis-papukroketit ja currypaahdettua bataattia
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske