Resepti
Ainekset
0,025 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,4 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,2 | kg | Tomaattipyreetä |
2,8 | l | Vettä |
0,04 | kg | Lihaliemijauhetta, vähäsuolainen |
0,4 | kg | Ruskeaa Kastiketiivistettä |
0,01 | l | Kastikkeenruskistajaa |
1,5 | kg | Apetit Uunijuureksia, pakaste |
0,016 | kg | Suolaa |
0,004 | kg | Pippurisekoitusta |
0,004 | kg | Timjamia, kuivattu |
0,035 | l | Tabascoa |
0,4 | kg | Maustamatonta tuorejuustoa |
2,4 | kg | Sianlihaa , O-kuutio |
Persiljaa, tuore, hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Freesaa sipuli öljyssä padan pohjalla. Lisää tomaattipyre ja anna kiehahtaa.
-
Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste, kastikkeenruskistaja, uunijuurekset, mausteet ja tuorejuusto. Sekoita. Nosta kiehumapisteeseen. Hauduta kastike maukkaaksi.
-
Lisää kypsät possunlihakuutiot. Anna hautua hetken.
Tarkista maku.
Lisää hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua.
Tarjoa perunasoseen tai ohrahelmien kera.
(Sianliha; Viljapossunlihakuutio, SO, sousvide)
![Kasvis-possupata](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/prod.apetit.fi/sk-recipe-images/IMG_0302.jpg)
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |