Resepti

Kasvis-possupata

Ainekset

0,025 l Mildola Rypsiöljyä
0,4 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,2 kg Tomaattipyreetä
2,8 l Vettä
0,04 kg Lihaliemijauhetta, vähäsuolainen
0,4 kg Ruskeaa Kastiketiivistettä
0,01 l Kastikkeenruskistajaa
1,5 kg Apetit Uunijuureksia, pakaste
0,016 kg Suolaa
0,004 kg Pippurisekoitusta
0,004 kg Timjamia, kuivattu
0,035 l Tabascoa
0,4 kg Maustamatonta tuorejuustoa
2,4 kg Sianlihaa , O-kuutio
Persiljaa, tuore, hienonnettu

Valmistusohjeet

  1. Freesaa sipuli öljyssä padan pohjalla. Lisää tomaattipyre ja anna kiehahtaa.
  2. Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste, kastikkeenruskistaja, uunijuurekset, mausteet ja tuorejuusto. Sekoita. Nosta kiehumapisteeseen. Hauduta kastike maukkaaksi.

  3. Lisää kypsät possunlihakuutiot. Anna hautua hetken. Tarkista maku. Lisää hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua. Tarjoa perunasoseen tai ohrahelmien kera.

    (Sianliha; Viljapossunlihakuutio, SO, sousvide)



Kasvis-possupata
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske