Resepti

Kasvis-possupata

Ainekset

0,025 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,4 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,2 kg Tomaattipyreetä
2,8 kg Vettä
0,04 kg Lihaliemijauhe vähäsuolainen
0,4 kg Kastiketiiviste ruskea
0,01 kg Kastikkeenruskistaja
1,5 kg Apetit Uunijuureksia, pakaste
0,016 kg Suolaa
0,004 kg Pippurisekoitus
0,004 kg Timjami
0,035 kg Tabasco
0,4 kg Tuorejuusto, maustamaton
2,4 kg Sika 0-kuutio
Persilja hienonnettu

Valmistusohjeet

  1. Freesaa sipuli öljyssä padan pohjalla. Lisää tomaattipyre ja anna kiehahtaa.
  2. Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste, kastikkeenruskistaja, uunijuurekset, mausteet ja tuorejuusto. Sekoita. Nosta kiehumapisteeseen. Hauduta kastike maukkaaksi.
  3. Lisää kypsät possunlihakuutiot. Anna hautua hetken. Tarkista maku. Lisää hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua. Tarjoa perunasoseen tai ohrahelmien kera. (Sianliha; Viljapossunlihakuutio, SO, sousvide)
Kasvis-possupata
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske