Resepti
Ainekset
| 0,025 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,4 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 0,2 | kg | Tomaattipyreetä |
| 2,8 | kg | Vettä |
| 0,04 | kg | Lihaliemijauhe vähäsuolainen |
| 0,4 | kg | Kastiketiiviste ruskea |
| 0,01 | kg | Kastikkeenruskistaja |
| 1,5 | kg | Apetit Uunijuureksia, pakaste |
| 0,016 | kg | Suolaa |
| 0,004 | kg | Pippurisekoitus |
| 0,004 | kg | Timjami |
| 0,035 | kg | Tabasco |
| 0,4 | kg | Tuorejuusto, maustamaton |
| 2,4 | kg | Sika 0-kuutio |
| Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Freesaa sipuli öljyssä padan pohjalla. Lisää tomaattipyre ja anna kiehahtaa.
- Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste, kastikkeenruskistaja, uunijuurekset, mausteet ja tuorejuusto. Sekoita. Nosta kiehumapisteeseen. Hauduta kastike maukkaaksi.
- Lisää kypsät possunlihakuutiot. Anna hautua hetken. Tarkista maku. Lisää hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua. Tarjoa perunasoseen tai ohrahelmien kera. (Sianliha; Viljapossunlihakuutio, SO, sousvide)
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti