Resepti
Ainekset
0,025 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,4 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,2 | kg | Tomaattipyreetä |
2,8 | kg | Vettä |
0,04 | kg | Lihaliemijauhe vähäsuolainen |
0,4 | kg | Kastiketiiviste ruskea |
0,01 | kg | Kastikkeenruskistaja |
1,5 | kg | Apetit Uunijuureksia, pakaste |
0,016 | kg | Suolaa |
0,004 | kg | Pippurisekoitus |
0,004 | kg | Timjami |
0,035 | kg | Tabasco |
0,4 | kg | Tuorejuusto, maustamaton |
2,4 | kg | Sika 0-kuutio |
Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Freesaa sipuli öljyssä padan pohjalla. Lisää tomaattipyre ja anna kiehahtaa.
- Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste, kastikkeenruskistaja, uunijuurekset, mausteet ja tuorejuusto. Sekoita. Nosta kiehumapisteeseen. Hauduta kastike maukkaaksi.
- Lisää kypsät possunlihakuutiot. Anna hautua hetken. Tarkista maku. Lisää hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua. Tarjoa perunasoseen tai ohrahelmien kera. (Sianliha; Viljapossunlihakuutio, SO, sousvide)
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |