Resepti
Ainekset
| 2 | kg | Apetit Kasvisjauhispyöryköitä ( 13 g), pakaste |
| 2 | kg | Paprikasuikaleita, punainen, tuore |
| 0,03 | kg | Savupaprikaa, jauhe |
| 0,02 | kg | Timjami |
| 0,02 | kg | Sokeri ruokokide |
| 2 | kg | Pitaleipä |
| Mintturaita: | ||
| 0,4 | kg | Soijajogurttia |
| 0,1 | kg | Limemehu tuorepuristettu |
| 0,05 | kg | Siirappi |
| 0,01 | kg | Suolaa |
| 0,01 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,025 | kg | Minttu tuore hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Kuumenna Apetit Kasvisjauhispyörykät pakkauksen ohjeen mukaan.
- Laita paprikasuikaleet GN-vuokaan ja lisää pinnalle savupaprikajauhe, mausteet ja ruokosokeri. Sekoita tasaiseksi. Paahda uunissa 200 asteessa 15 minuuttia. Laita seosta pitaleipien väliin kuumennettujen Kasvisjauhispyöryköiden kanssa.
- Sekoita kaikki minutturaidan aineet keskenään ja anna maustua 2 tuntia kylmässä. Lisää kastiketta pitaleipien väliin.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti