Resepti
Ainekset
0,04 | l | Mildola Rypsiöljyä |
1 | kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste |
0,4 | kg | Paseerattua tomaattia |
0,08 | kg | Tomaattipyreetä |
0,75 | kg | Kypsennettyä soijarouhetta (Torino) |
0,011 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,001 | kg | Pippurisekoitusta |
0,021 | kg | Siirappia |
0,014 | kg | Suolaa |
0,003 | kg | Oreganoa, kuivattu |
Valmistusohjeet
-
Mittaa öljy pataan.
Lisää kasvissekoitus, anna hautua hetken.
Lisää paseerattu tomaatti, tomaattipyre, soijarouhe ja mausteet.
Anna hautua.
Kun kasvikset ovat pehminneet, tarkista maku. Mausta tarvittaessa lisää.
Tarjoa Täysjyvä Cappellipastan kera.
Voit valmistaa massasta myös pihvejä. Lisää jäähtyneen massan joukkoon kananmunaa; 1,4 kg massaa/0,4 kg kananmunia. Paista massa pihveiksi Multibaker pellillä (Metos) tai voidellussa GN-vuoassa. Yhdistelmäpaisto 175 astetta, 30 % kosteutta, pihvit n. 15 minuuttia, murekemassa vuoassa n. 20-25 minuuttia.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |