Resepti

Kasviskastike Pomodoro Ragu

Ainekset

0,04 l Mildola Rypsiöljyä
1 kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
0,4 kg Paseerattua tomaattia
0,08 kg Tomaattipyreetä
0,75 kg Kypsennettyä soijarouhetta (Torino)
0,011 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,001 kg Pippurisekoitusta
0,021 kg Siirappia
0,014 kg Suolaa
0,003 kg Oreganoa, kuivattu

Valmistusohjeet

  1. Mittaa öljy pataan. Lisää kasvissekoitus, anna hautua hetken. Lisää paseerattu tomaatti, tomaattipyre, soijarouhe ja mausteet. Anna hautua.

    Kun kasvikset ovat pehminneet, tarkista maku. Mausta tarvittaessa lisää.

    Tarjoa Täysjyvä Cappellipastan kera.

    Voit valmistaa massasta myös pihvejä. Lisää jäähtyneen massan joukkoon kananmunaa; 1,4 kg massaa/0,4 kg kananmunia. Paista massa pihveiksi Multibaker pellillä (Metos) tai voidellussa GN-vuoassa. Yhdistelmäpaisto 175 astetta, 30 % kosteutta, pihvit n. 15 minuuttia, murekemassa vuoassa n. 20-25 minuuttia.
Kasviskastike Pomodoro Ragu
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske