Resepti

Kasvispihvit ja lämmin kaalisalaatti

Ainekset

Kastike:
1,64 kg Creme fraiche
0,08 kg Valkosipulimurskaa
0,025 kg Korianteria, tuore
0,02 kg Suolaa
0,05 kg Limemehu tuorepuristettu
3,5 kg Apetit Kasvispihvejä, pakaste
Soija-kaalisalaatti:
0,12 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
4 kg Kaalisuikale
0,02 kg Seesamiöljy
1,23 kg Apetit Parsakaalia, pakaste
0,185 kg Lehtikaali ruodittu paloiteltu
0,04 kg Soijakastiketta, light

Valmistusohjeet

  1. Valmista kastike: sekoita ranskankerman joukkoon muut aineet ja sekoita. Anna maustua kylmässä vähintään 15 minuuttia.
  2. Lado Kasvispihvit kohmeisina GN-vuokaan limittäin. Kuumenna pihvit yhdistelmäuunissa 160 asteessa, kosteus 30 %, noin 20-25 minuuttia.
  3. Hauduta kaalisuikaleita paistinpannulla, kunnes ne alkavat hieman kypsyä. Lisää joukkoon Parsakaali, paloiteltu lehtikaali sekä soija. Hauduta noin 5 minuuttia, kunnes Parsakaali on hieman kypsynyt, mutta vielä rapea. Tarjoile Kasvispihvit soija-kaa
Kasvispihvit ja lämmin kaalisalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske