Resepti
Ainekset
Kastike: | ||
---|---|---|
1,64 | kg | Creme fraiche |
0,08 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,025 | kg | Korianteria, tuore |
0,02 | kg | Suolaa |
0,05 | kg | Limemehu tuorepuristettu |
3,5 | kg | Apetit Kasvispihvejä, pakaste |
Soija-kaalisalaatti: | ||
0,12 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
4 | kg | Kaalisuikale |
0,02 | kg | Seesamiöljy |
1,23 | kg | Apetit Parsakaalia, pakaste |
0,185 | kg | Lehtikaali ruodittu paloiteltu |
0,04 | kg | Soijakastiketta, light |
Valmistusohjeet
- Valmista kastike: sekoita ranskankerman joukkoon muut aineet ja sekoita. Anna maustua kylmässä vähintään 15 minuuttia.
- Lado Kasvispihvit kohmeisina GN-vuokaan limittäin. Kuumenna pihvit yhdistelmäuunissa 160 asteessa, kosteus 30 %, noin 20-25 minuuttia.
- Hauduta kaalisuikaleita paistinpannulla, kunnes ne alkavat hieman kypsyä. Lisää joukkoon Parsakaali, paloiteltu lehtikaali sekä soija. Hauduta noin 5 minuuttia, kunnes Parsakaali on hieman kypsynyt, mutta vielä rapea. Tarjoile Kasvispihvit soija-kaa

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |