Resepti

Kasvispiirakka Ruisperunataikinasta

Ainekset

0,72 kg Ruisperunataikinalevyjä, Kultasula
0,85 kg Apetit Suikalejuureksia, pakaste
0,2 kg Tuorejuusto, maustamaton
0,2 kg Kasvirasvasekoitetta
0,25 kg Kananmuna
0,01 kg Suolaa
0,002 kg Mustapippuria
0,002 kg Herbes de Provence yrttisekoitusta
0,2 kg Juustoraaste Mozzarella

Valmistusohjeet

  1. Nosta sulaneet taikinalevyt leivinpapereineen GN 1/1-40 mm vuokaan. Painele taikinaa reunoille ja nipistä levyt yhteen.
  2. Hauduta kasvissekoitusta pannulla hetken. Suurempia määriä tehdessäsi, voit myös yhdistelmäpaistaa monitoimiuunissa kasvissekoitusta 150 asteessa n. 8 minuuttia. Valuta neste pois. Levitä kasvisseos vuokaan piirakkapohjalle.
  3. Pehmitä tuorejuusto kulhossa. Lisää kasvirasvasekoite ja munat. Mausta. Kaada tuorejuustomassa vuokaan kasvisten päälle. Lisää pinnalle juustoraaste. Kiertoilmapaista 160 asteessa n. 25-30 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja paistos saanut kauniin
Kasvispiirakka Ruisperunataikinasta
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske