Resepti
Ainekset
0,05 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,3 | kg | Sipulia, luomu |
0,6 | kg | Apetit Kotimaisia Luomu Porkkanasuikaleita, pak. |
0,6 | kg | Kaalisuikaleita |
0,2 | kg | Apetit Kotimaisia Palsternakkasuikaleita, pakaste |
3,7 | l | Vettä |
0,04 | kg | Kasvisliemijauhetta, luomu, Knorr |
0,04 | l | Valkoviinietikkaa |
Laakerinlehtiä | ||
0,005 | kg | Suolaa |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,002 | kg | Rakuunaa, kuivattu |
Valmistusohjeet
- Kuullota padan pohjalla öljyssä sipulit. Lisää porkkana- ja kaalisuikaleet sekä palsternakka. Lisää vesi ja mausteet. Anna hautua. Tarjoile keiton lisänä kermaviiliä ja kapriksia.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |