Resepti
Ainekset
| 0,05 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
| 0,3 | kg | Sipuli luomu |
| 0,6 | kg | Kaalisuikale |
| 3,7 | kg | Vettä |
| 0,04 | kg | Kasvisliemijauhetta, luomu, Knorr |
| 0,04 | kg | 4100300 Valkoviinietikka |
| Laakerinlehti | ||
| 0,005 | kg | Suolaa |
| 0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,002 | kg | Rakuuna kuivattu |
Valmistusohjeet
- Kuullota padan pohjalla öljyssä sipulit. Lisää porkkana- ja kaalisuikaleet sekä palsternakka. Lisää vesi ja mausteet. Anna hautua. Tarjoile keiton lisänä kermaviiliä ja kapriksia.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti