Resepti

Keltainen borssi

Ainekset

0,05 l Mildola Rypsiöljyä
0,03 kg Valkosipulimurskaa
0,3 kg Sipulia, luomu
0,6 kg Apetit Kotimaisia Luomu Porkkanasuikaleita, pak.
0,6 kg Kaalisuikaleita
0,2 kg Apetit Kotimaisia Palsternakkasuikaleita, pakaste
3,7 l Vettä
0,04 kg Kasvisliemijauhetta, luomu, Knorr
0,04 l Valkoviinietikkaa
Laakerinlehtiä
0,005 kg Suolaa
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,002 kg Rakuunaa, kuivattu

Valmistusohjeet

  1. Kuullota padan pohjalla öljyssä sipulit. Lisää porkkana- ja kaalisuikaleet sekä palsternakka. Lisää vesi ja mausteet. Anna hautua. Tarjoile keiton lisänä kermaviiliä ja kapriksia.
Keltainen borssi
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske