Resepti

Kirjolohi-kasvispasta

Ainekset

0,03 l Mildola Rypsiöljyä
0,3 kg Apetit Purjoviipaleita, pakaste
2,4 l Vettä
0,036 kg Kalaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,08 l Sitruunamehua
0,018 kg Suolaa
0,022 kg Sokeria
0,004 kg Pippurisekoitusta
0,3 kg Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita, pakaste
0,2 kg Apetit Kotimaisia Palsternakkasuikaleita, pakaste
0,3 l Vettä
0,2 kg Puolikarkeita vehnäjauhoja
0,8 l Kasvirasvasekoitetta
0,03 kg Tilliä, tuore
0,7 kg Täysjyvä Lasagne Piccoloa (Torino)
0,9 kg Kirjolohifileesuikaleita, tuore
0,4 kg Kylmäsavustettuja lohifileeviipaleita, tuor
0,2 kg Juustoraastetta (mozzarella)

Valmistusohjeet

  1. Freesaa purjo öljyssä padassa. Lisää vesi, kalaliemijauhe, sitruunamehu, mausteet ja kasvissuikaleet. Kuumenna kiehumapisteeseen.
  2. Tee nestesuurus vedestä ja vehnäjauhosta. Lisää suurus pataan sekoittaen. Anna kiehahtaa, lisää kasvirasvasekoite ja tilli.

    Mittaa raaka pasta voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan/700 g/vuoka. Lisää kirjolohisuikaleet ja hienonnettu kylmäsavukirjolohi. Sekoita. Kaada päälle kuuma kastike n. 4,2 kg/vuoka. Sekoita hyvin. Lisää pinnalle juustoraaste. Vie välittömästi esikuumennettuun uuniin. Yhdistelmäpaista 160 asteessa n. 25-30 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun paistos on vielä löysää. Anna vetäytyä 15 minuuttia lämpösäilytyksessä ennen tarjoilua.
Kirjolohi-kasvispasta
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske