Resepti
Ainekset
0,03 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,3 | kg | Apetit Purjoviipaleita, pakaste |
2,4 | l | Vettä |
0,036 | kg | Kalaliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,08 | l | Sitruunamehua |
0,018 | kg | Suolaa |
0,022 | kg | Sokeria |
0,004 | kg | Pippurisekoitusta |
0,3 | kg | Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita, pakaste |
0,2 | kg | Apetit Kotimaisia Palsternakkasuikaleita, pakaste |
0,3 | l | Vettä |
0,2 | kg | Puolikarkeita vehnäjauhoja |
0,8 | l | Kasvirasvasekoitetta |
0,03 | kg | Tilliä, tuore |
0,7 | kg | Täysjyvä Lasagne Piccoloa (Torino) |
0,9 | kg | Kirjolohifileesuikaleita, tuore |
0,4 | kg | Kylmäsavustettuja lohifileeviipaleita, tuor |
0,2 | kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
Valmistusohjeet
- Freesaa purjo öljyssä padassa. Lisää vesi, kalaliemijauhe, sitruunamehu, mausteet ja kasvissuikaleet. Kuumenna kiehumapisteeseen.
-
Tee nestesuurus vedestä ja vehnäjauhosta. Lisää suurus pataan sekoittaen. Anna kiehahtaa, lisää kasvirasvasekoite ja tilli.
Mittaa raaka pasta voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan/700 g/vuoka. Lisää kirjolohisuikaleet ja hienonnettu kylmäsavukirjolohi. Sekoita. Kaada päälle kuuma kastike n. 4,2 kg/vuoka. Sekoita hyvin. Lisää pinnalle juustoraaste. Vie välittömästi esikuumennettuun uuniin. Yhdistelmäpaista 160 asteessa n. 25-30 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun paistos on vielä löysää. Anna vetäytyä 15 minuuttia lämpösäilytyksessä ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |