Resepti

Kirjolohta ja kasviksia teriyakikastikkeessa

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
2,4 kg Kirjolohifileepaloja, nahaton, tuore, 120 g
0,3 kg Punasipuli rengas
0,06 kg Sitruunamehu
0,05 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,2 kg Teriyakikastiketta (Santa Maria)
0,05 kg Inkiväärpyre
0,04 kg Tilliä, tuore

Valmistusohjeet

  1. Sulata kalapalat yli yön kylmiössä.Valuta neste pois. Lado palat voideltuun GN 1/1-65 vuokaan. Hauduta punasipuliviipaleita kevyesti pannulla öljyssä.
  2. Valmista kastike: Sekoita sitruunamehu, rypsiöljy, teriyakikastike ja inkivääritahna keskenään. Jos käytät inkiväärijauhetta, sopiva määrä/vuoka on 5 g. 1 tl = 4g inkiväärijauhetta. Kaada kastike kalojen pinnalle. Lisää punasipuliviipaleet ja kohmeis
Kirjolohta ja kasviksia teriyakikastikkeessa
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske