Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 2,4 | kg | Kirjolohifileepaloja, nahaton, tuore, 120 g |
| 0,3 | kg | Punasipuli rengas |
| 0,06 | kg | Sitruunamehu |
| 0,05 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,2 | kg | Teriyakikastiketta (Santa Maria) |
| 0,05 | kg | Inkiväärpyre |
| 0,04 | kg | Tilliä, tuore |
Valmistusohjeet
- Sulata kalapalat yli yön kylmiössä.Valuta neste pois. Lado palat voideltuun GN 1/1-65 vuokaan. Hauduta punasipuliviipaleita kevyesti pannulla öljyssä.
- Valmista kastike: Sekoita sitruunamehu, rypsiöljy, teriyakikastike ja inkivääritahna keskenään. Jos käytät inkiväärijauhetta, sopiva määrä/vuoka on 5 g. 1 tl = 4g inkiväärijauhetta. Kaada kastike kalojen pinnalle. Lisää punasipuliviipaleet ja kohmeis
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti