Resepti

Kirjolohta sitruunaisessa porkkanakastikkeessa

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
2,04 kg Kirjolohifileepaloja, nahaton, tuore, 120 g
0,016 kg Suolaa
0,5 kg Apetit Purjoviipaleita, pakaste
1,1 kg Vettä
0,17 kg Sitruunakastikejauhetta, Sauce Lemone, Knorr
0,2 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina

Valmistusohjeet

  1. Mausta Kirjolohifileepalat suolalla. Anna maustua hetken.
  2. Levitä purjoviipaleet tasaisesti voidellun GN 1/1 -vuoan pohjalle. Lado Kirjolohifileepalat vuokaan purjoviipaleiden päälle.
  3. Valmista sitruunakastike pakkauksen ohjeen mukaan jauheesta ja vedestä. Lisää kastikkeen joukkoon sulatetut Porkkanasosepalat. Lisää kastike Kirjolohipalojen päälle. Kiertoilmapaista 160 asteessa n. 30 minuuttia.
Kirjolohta sitruunaisessa porkkanakastikkeessa
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske