Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 2,04 | kg | Kirjolohifileepaloja, nahaton, tuore, 120 g |
| 0,016 | kg | Suolaa |
| 0,5 | kg | Apetit Purjoviipaleita, pakaste |
| 1,1 | kg | Vettä |
| 0,17 | kg | Sitruunakastikejauhetta, Sauce Lemone, Knorr |
| 0,2 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
Valmistusohjeet
- Mausta Kirjolohifileepalat suolalla. Anna maustua hetken.
- Levitä purjoviipaleet tasaisesti voidellun GN 1/1 -vuoan pohjalle. Lado Kirjolohifileepalat vuokaan purjoviipaleiden päälle.
- Valmista sitruunakastike pakkauksen ohjeen mukaan jauheesta ja vedestä. Lisää kastikkeen joukkoon sulatetut Porkkanasosepalat. Lisää kastike Kirjolohipalojen päälle. Kiertoilmapaista 160 asteessa n. 30 minuuttia.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti