Resepti
Ainekset
2,3 | kg | Bataattia, kuorittu, tuore |
0,1 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,005 | kg | Suolaa |
1 | kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste |
0,1 | kg | Tomaattimurskaa |
0,005 | kg | Suolaa |
0,003 | kg | Mustapippuria |
0,3 | kg | Fetajuustomurua |
0,3 | kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
0,02 | kg | Pinjansiemeniä |
Valmistusohjeet
- Halkaise Bataatit pituussuunnassa, sivele öljyllä ja mausta suolalla. Lado uunivuokaan ja vedä veitsellä pintaan viiltoja. Yhdistelmäpaista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia ja valmista samalla kasvistäyte. Hauduta Pomodoro Rosso-kasviksia kattilassa miedolla lämmöllä, lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta, kunnes neste imeytyy. Lisää kasvistäytettä ja murennettua fetaa esipaistettujen bataattien päälle ja ripottele mozzarellaraaste pinnalle. Paista kiertoilmalla 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Lisää pinnalle paahdetut pinjansiemenet.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |