Resepti

Kuorrutetut bataatit feta-kasvistäytteellä

Ainekset

2,3 kg Bataattia, kuorittu, tuore
0,1 l Mildola Rypsiöljyä
0,005 kg Suolaa
1 kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
0,1 kg Tomaattimurskaa
0,005 kg Suolaa
0,003 kg Mustapippuria
0,3 kg Fetajuustomurua
0,3 kg Juustoraastetta (mozzarella)
0,02 kg Pinjansiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Halkaise Bataatit pituussuunnassa, sivele öljyllä ja mausta suolalla. Lado uunivuokaan ja vedä veitsellä pintaan viiltoja. Yhdistelmäpaista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia ja valmista samalla kasvistäyte. Hauduta Pomodoro Rosso-kasviksia kattilassa miedolla lämmöllä, lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta, kunnes neste imeytyy. Lisää kasvistäytettä ja murennettua fetaa esipaistettujen bataattien päälle ja ripottele mozzarellaraaste pinnalle. Paista kiertoilmalla 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Lisää pinnalle paahdetut pinjansiemenet.
Kuorrutetut bataatit feta-kasvistäytteellä
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske