Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0,025 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,2 | kg | Apetit Purjoviipaleita, pakaste |
2 | l | Vettä |
0,2 | kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
0,8 | kg | Apetit Isoja Kasvissuikaleita, pakaste |
0,003 | kg | Kurkumaa |
0,002 | kg | Mustapippuria |
0,016 | kg | Suolaa |
0,06 | kg | Kalaliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,08 | l | Sitruunamehua |
0,8 | l | Kasvirasvasekoitetta |
0,04 | kg | Tilliä, pakaste |
0,6 | kg | Täysjyväpenne pastaa (Torino) |
0,65 | kg | Kylmäsavustettuja lohifileeviipaleita, tuor |
0,2 | kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
Valmistusohjeet
- Kuumenna öljy padassa, lisää purjosipuli, kiehauta.
- Lisää pataan vesi, kastiketiiviste, kasvissuikaleet ja mausteet. Anna kastikkeen kiehahtaa ja hauduta 5-10 minuuttia. Lisää kasvirasvasekoite ja tilli. Kuumenna kiehumapisteeseen. Tarkista maku. Kastikkeen tulee olla voimakkaan makuista ja löysää. Kastikkeen määrä/vuoka n. 4 kg.
-
Mittaa raaka pasta voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan (0,6 kg/vuoka).
Lisää joukkoon myös Kylmäsavulohiviipaleet. Sekoita. Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin.
Lisää pinnalle juustoraaste. Vie välittömästi esikuumennettuun uuniin. Yhdistelmäpaista 150 asteessa, 25-30 minuuttia, kosteus 50 %. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |