Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 0,025 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,2 | kg | Apetit Purjoviipaleita, pakaste |
| 2 | kg | Vettä |
| 0,2 | kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
| 0,8 | kg | Apetit Isoja Kasvissuikaleita, pakaste |
| 0,003 | kg | 4160580 Kurkumajauhe |
| 0,002 | kg | Mustapippuria |
| 0,016 | kg | Suolaa |
| 0,06 | kg | Kalaliemijauhe vähäsuol. |
| 0,08 | kg | Sitruunamehu |
| 0,8 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
| 0,04 | kg | Tilli pakaste |
| 0,6 | kg | Täysjyväpenne pastaa (Torino) |
| 0,65 | kg | Kylmäsavustettuja lohifileeviipaleita, tuor |
| 0,2 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
Valmistusohjeet
- Kuumenna öljy padassa, lisää purjosipuli, kiehauta.
- Lisää pataan vesi, kastiketiiviste, kasvissuikaleet ja mausteet. Anna kastikkeen kiehahtaa ja hauduta 5-10 minuuttia. Lisää kasvirasvasekoite ja tilli. Kuumenna kiehumapisteeseen. Tarkista maku. Kastikkeen tulee olla voimakkaan makuista ja löysää.
- Mittaa raaka pasta voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan (0,6 kg/vuoka). Lisää joukkoon myös Kylmäsavulohiviipaleet. Sekoita. Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin. Lisää pinnalle juustoraaste. Vie välittömästi esikuumennettuun uuniin. Yhdistelmäpai
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti