Resepti

Kylmäsavulohi-pennepastavuoka

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,025 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,2 kg Apetit Purjoviipaleita, pakaste
2 kg Vettä
0,2 kg Vaaleaa Kastiketiivistettä
0,8 kg Apetit Isoja Kasvissuikaleita, pakaste
0,003 kg 4160580 Kurkumajauhe
0,002 kg Mustapippuria
0,016 kg Suolaa
0,06 kg Kalaliemijauhe vähäsuol.
0,08 kg Sitruunamehu
0,8 kg Kasvirasvasekoitetta
0,04 kg Tilli pakaste
0,6 kg Täysjyväpenne pastaa (Torino)
0,65 kg Kylmäsavustettuja lohifileeviipaleita, tuor
0,2 kg Juustoraaste Mozzarella

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy padassa, lisää purjosipuli, kiehauta.
  2. Lisää pataan vesi, kastiketiiviste, kasvissuikaleet ja mausteet. Anna kastikkeen kiehahtaa ja hauduta 5-10 minuuttia. Lisää kasvirasvasekoite ja tilli. Kuumenna kiehumapisteeseen. Tarkista maku. Kastikkeen tulee olla voimakkaan makuista ja löysää.
  3. Mittaa raaka pasta voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan (0,6 kg/vuoka). Lisää joukkoon myös Kylmäsavulohiviipaleet. Sekoita. Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin. Lisää pinnalle juustoraaste. Vie välittömästi esikuumennettuun uuniin. Yhdistelmäpai
Kylmäsavulohi-pennepastavuoka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske