Resepti

Lindströminpata

Ainekset

0,375 l Mildola Rypsiöljyä
0,75 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
2,5 kg Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste
5 kg Kypsää jauhelihaa, N0
5 l Lihalientä
0,25 l Punaviinietikkaa
0,01 kg Mustapippuria, rouhe
0,005 kg Laakerinlehtiä
0,01 kg Timjamia, kuivattu
0,075 kg Maissitärkkelystä
0,5 kg Maustekurkkukuutioita

Valmistusohjeet

  1. Freesaa Sipulikuutiot Rypsiöljyssä padassa. Lisää Punajuurisuikaleet ja kypsä jauheliha, sekoita tasaiseksi.
  2. Lisää lihaliemi (vesi ja liemijauhe) ja punaviinietikka. Kiehauta ja lisää mausteet. Anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia.
  3. Sekoita maissitärkkelys pieneen vesitilkkaan, lisää suurus pataan. Kuumenna kiehumapisteeseen ja anna hautua vielä hetken.
  4. Lisää maustekurkkukuutiot padan joukkoon ennen tarjolle vientiä. Tarjoa Lindstöminpataa perunasoseen, ohrahelmen tai riisin kanssa.
Lindströminpata
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske