Resepti
Ainekset
0,375 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,75 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
2,5 | kg | Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste |
5 | kg | Kypsää jauhelihaa, N0 |
5 | kg | Lihaliemi |
0,25 | kg | Punaviinietikka |
0,01 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,005 | kg | Laakerinlehti |
0,01 | kg | Timjami |
0,075 | kg | Maissitärkkelys |
0,5 | kg | Maustekurkku kuutio |
Valmistusohjeet
- Freesaa Sipulikuutiot Rypsiöljyssä padassa. Lisää Punajuurisuikaleet ja kypsä jauheliha, sekoita tasaiseksi.
- Lisää lihaliemi (vesi ja liemijauhe) ja punaviinietikka. Kiehauta ja lisää mausteet. Anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia.
- Sekoita maissitärkkelys pieneen vesitilkkaan, lisää suurus pataan. Kuumenna kiehumapisteeseen ja anna hautua vielä hetken.
- Lisää maustekurkkukuutiot padan joukkoon ennen tarjolle vientiä. Tarjoa Lindstöminpataa perunasoseen, ohrahelmen tai riisin kanssa.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |