Resepti
Ainekset
| 0,375 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä | 
| 0,75 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste | 
| 2,5 | kg | Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste | 
| 5 | kg | Kypsää jauhelihaa, N0 | 
| 5 | kg | Lihaliemi | 
| 0,25 | kg | Punaviinietikka | 
| 0,01 | kg | Mustapippuria, rouhe | 
| 0,005 | kg | Laakerinlehti | 
| 0,01 | kg | Timjami | 
| 0,075 | kg | Maissitärkkelys | 
| 0,5 | kg | Maustekurkku kuutio | 
Valmistusohjeet
- Freesaa Sipulikuutiot Rypsiöljyssä padassa. Lisää Punajuurisuikaleet ja kypsä jauheliha, sekoita tasaiseksi.
- Lisää lihaliemi (vesi ja liemijauhe) ja punaviinietikka. Kiehauta ja lisää mausteet. Anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia.
- Sekoita maissitärkkelys pieneen vesitilkkaan, lisää suurus pataan. Kuumenna kiehumapisteeseen ja anna hautua vielä hetken.
- Lisää maustekurkkukuutiot padan joukkoon ennen tarjolle vientiä. Tarjoa Lindstöminpataa perunasoseen, ohrahelmen tai riisin kanssa.
 
                            | Saanto | |
| Annosmäärä | kpl | 
| Annoskoko | g | 
| Laske | 
 Jaa
 Jaa Facebook
 Facebook
             LinkedIn
 LinkedIn
             Sähköposti
 Sähköposti 
             
                 
         
         
                                     
                                    