Resepti
Ainekset
| 0,375 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,75 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 2,5 | kg | Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste |
| 5 | kg | Kypsää jauhelihaa, N0 |
| 5 | kg | Lihaliemi |
| 0,25 | kg | Punaviinietikka |
| 0,01 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,005 | kg | Laakerinlehti |
| 0,01 | kg | Timjami |
| 0,075 | kg | Maissitärkkelys |
| 0,5 | kg | Maustekurkku kuutio |
Valmistusohjeet
- Freesaa Sipulikuutiot Rypsiöljyssä padassa. Lisää Punajuurisuikaleet ja kypsä jauheliha, sekoita tasaiseksi.
- Lisää lihaliemi (vesi ja liemijauhe) ja punaviinietikka. Kiehauta ja lisää mausteet. Anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia.
- Sekoita maissitärkkelys pieneen vesitilkkaan, lisää suurus pataan. Kuumenna kiehumapisteeseen ja anna hautua vielä hetken.
- Lisää maustekurkkukuutiot padan joukkoon ennen tarjolle vientiä. Tarjoa Lindstöminpataa perunasoseen, ohrahelmen tai riisin kanssa.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti