Resepti

Lohi-rapuburger

Ainekset

0,2 kg Kurkku tuore, viipale
0,02 kg Chiliä, tuoretta, mietoa
0,02 kg Etikka
0,02 kg Sokeria
0,4 kg Neliön mallisia sämpylöitä
0,6 kg Apetit Lohimurekepihvejä, pakaste (  70 g)
0,1 kg Tillimajoneesi
0,2 kg Salaattimixiä
0,1 kg Rapu jokiravun pyrstöt

Valmistusohjeet

  1. Sekoita Kurkkuviipaleiden joukkoon chili, etikka sekä sokeri ja anna maustua 1 tunti. Leikkaa sämpylät puoliksi ja paahda leikkuupinnat. Kuumenna pihvit parilalla. Valele sämpylän pinnat majoneesilla, laita pohjan päälle salaattia, Lohimurekepihvit,
Lohi-rapuburger
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske