Resepti
Ainekset
0,2 | kg | Kurkku tuore, viipale |
0,02 | kg | Chiliä, tuoretta, mietoa |
0,02 | kg | Etikka |
0,02 | kg | Sokeria |
0,4 | kg | Neliön mallisia sämpylöitä |
0,6 | kg | Apetit Lohimurekepihvejä, pakaste ( 70 g) |
0,1 | kg | Tillimajoneesi |
0,2 | kg | Salaattimixiä |
0,1 | kg | Rapu jokiravun pyrstöt |
Valmistusohjeet
- Sekoita Kurkkuviipaleiden joukkoon chili, etikka sekä sokeri ja anna maustua 1 tunti. Leikkaa sämpylät puoliksi ja paahda leikkuupinnat. Kuumenna pihvit parilalla. Valele sämpylän pinnat majoneesilla, laita pohjan päälle salaattia, Lohimurekepihvit,

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |