Resepti

Marinoidut kesäporkkasuikaleet

Ainekset

0,2 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,15 kg 4100300 Valkoviinietikka
0,02 kg Suolaa
0,02 kg Sokeria
0,007 kg Välimeren yrttiseosta
0,02 kg Timjami tuore
0,02 kg Persilja hienonnettu

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna jäiset kesäporkkanasuikaleet yhdistelmäpaistaen 150 asteessa 9 minuuttia. Jos kosteus voidaan säätää, käytä 45 %. Jäähdytä.
  2. Sekoita marinadin ainekset. Voit lisätä marinadiin myös valkosipulimurskaa - asiakkaittesi maun mukaan. Lisää marinadi porkkanasuikaleiden joukkoon. Sekoita.
  3. Lisää joukkoon tuoretta hienonnettua timjamia ja persiljaa. Tarjoa salaattipöydässä yhtenä komponenttina.
Marinoidut kesäporkkasuikaleet
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske