Resepti
Ainekset
| 0,2 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,15 | kg | 4100300 Valkoviinietikka |
| 0,02 | kg | Suolaa |
| 0,02 | kg | Sokeria |
| 0,007 | kg | Välimeren yrttiseosta |
| 0,02 | kg | Timjami tuore |
| 0,02 | kg | Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Kuumenna jäiset kesäporkkanasuikaleet yhdistelmäpaistaen 150 asteessa 9 minuuttia. Jos kosteus voidaan säätää, käytä 45 %. Jäähdytä.
- Sekoita marinadin ainekset. Voit lisätä marinadiin myös valkosipulimurskaa - asiakkaittesi maun mukaan. Lisää marinadi porkkanasuikaleiden joukkoon. Sekoita.
- Lisää joukkoon tuoretta hienonnettua timjamia ja persiljaa. Tarjoa salaattipöydässä yhtenä komponenttina.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti