Resepti
Ainekset
3 | kg | Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita, pakaste |
0,2 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,15 | l | Valkoviinietikkaa |
0,02 | kg | Suolaa |
0,02 | kg | Sokeria |
0,007 | kg | Välimeren yrttiseosta |
0,02 | kg | Timjamia, tuore |
0,02 | kg | Persiljaa, tuore, hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Kuumenna jäiset kesäporkkanasuikaleet yhdistelmäpaistaen 150 asteessa 9 minuuttia. Jos kosteus voidaan säätää, käytä 45 %. Jäähdytä.
-
Sekoita marinadin ainekset.
Voit lisätä marinadiin myös valkosipulimurskaa - asiakkaittesi maun mukaan.
Lisää marinadi porkkanasuikaleiden joukkoon. Sekoita. - Lisää joukkoon tuoretta hienonnettua timjamia ja persiljaa. Tarjoa salaattipöydässä yhtenä komponenttina.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |