Resepti

Marinoidut kesäporkkasuikaleet

Ainekset

3 kg Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita, pakaste
0,2 l Mildola Rypsiöljyä
0,15 l Valkoviinietikkaa
0,02 kg Suolaa
0,02 kg Sokeria
0,007 kg Välimeren yrttiseosta
0,02 kg Timjamia, tuore
0,02 kg Persiljaa, tuore, hienonnettu

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna jäiset kesäporkkanasuikaleet yhdistelmäpaistaen 150 asteessa 9 minuuttia. Jos kosteus voidaan säätää, käytä 45 %. Jäähdytä.
  2. Sekoita marinadin ainekset. Voit lisätä marinadiin myös valkosipulimurskaa - asiakkaittesi maun mukaan.

    Lisää marinadi porkkanasuikaleiden joukkoon. Sekoita.
  3. Lisää joukkoon tuoretta hienonnettua timjamia ja persiljaa. Tarjoa salaattipöydässä yhtenä komponenttina.
Marinoidut kesäporkkasuikaleet
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske