Resepti

Marinoitu salaatti Aurinkokasviksista

Ainekset

1,2 kg Apetit Aurinkokasviksia, pakaste
0,2 kg Kirsikkatomaatteja, punaisia
0,2 kg Cashew -pähkinöitä
Marinadi:
0,08 kg Sitruunaa
0,2 l Mildola Rypsiöljyä
0,1 l Valkoista balsamicoa
0,008 kg Sinappia (Dijon)
0,008 kg Suolaa
0,016 kg Siirappia,vaaleaa
0,004 kg Mustapippuria, rouhe
0,02 kg Timjamia, tuore

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna jäinen Amerikansekoitus yhdistelmäpaistolla 150 asteessa noin 9 minuuttia, kosteus 45 %. Jäähdytä asianmukaisesti. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Paahda pähkinät kevyesti pannulla.
  2. Valmista marinadi: puserra sitruunasta mehu, lisää loput ainekset joukkoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää jäähdytetty Amerikansekoitus, paloitellut kirsikkatomaatit ja 2/3 osaa pähkinöistä marinadin joukkoon. Sekoita. Vie kylmään marinoitumaan.
  3. Hienonna timjami, lisää salaatin joukkoon ja koristele vielä lopuilla cashewpähkinöillä ennen tarjolle vientiä.
Marinoitu salaatti Aurinkokasviksista
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske