Resepti
Ainekset
1,2 | kg | Apetit Aurinkokasviksia, pakaste |
0,2 | kg | Kirsikkatomaatti |
0,2 | kg | Cashewpähkinä |
MARINADI: | ||
0,08 | kg | Sitruuna |
0,2 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,1 | kg | 6005010 Balsamicokastike Bianco |
0,008 | kg | Sinappi dijon |
0,008 | kg | Suolaa |
0,016 | kg | Siirappi |
0,004 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,02 | kg | Timjami tuore |
Valmistusohjeet
- Kuumenna Aurinkokasvikset yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 10-12 minuuttia. Jäähdytä. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Paahda pähkinät kevyesti pannulla.
- Valmista marinadi: puserra sitruunasta mehu, lisää loput ainekset joukkoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää jäähdytetty Amerikansekoitus, paloitellut kirsikkatomaatit ja 2/3 osaa pähkinöistä marinadin joukkoon. Sekoita. Vie kylmään maustumaan.
- Hienonna timjami, lisää salaatin joukkoon ja koristele vielä lopuilla cashewpähkinöillä ennen tarjolle vientiä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |