Resepti

Marinoitu salaatti Aurinkokasviksista

Ainekset

1,2 kg Apetit Aurinkokasviksia, pakaste
0,2 kg Kirsikkatomaatti
0,2 kg Cashewpähkinä
MARINADI:
0,08 kg Sitruuna
0,2 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,1 kg 6005010 Balsamicokastike Bianco
0,008 kg Sinappi dijon
0,008 kg Suolaa
0,016 kg Siirappi
0,004 kg Mustapippuria, rouhe
0,02 kg Timjami tuore

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna Aurinkokasvikset yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 10-12 minuuttia. Jäähdytä. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Paahda pähkinät kevyesti pannulla.
  2. Valmista marinadi: puserra sitruunasta mehu, lisää loput ainekset joukkoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää jäähdytetty Amerikansekoitus, paloitellut kirsikkatomaatit ja 2/3 osaa pähkinöistä marinadin joukkoon. Sekoita. Vie kylmään maustumaan.
  3. Hienonna timjami, lisää salaatin joukkoon ja koristele vielä lopuilla cashewpähkinöillä ennen tarjolle vientiä.
Marinoitu salaatti Aurinkokasviksista
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske