Resepti
Ainekset
| 1,2 | kg | Apetit Aurinkokasviksia, pakaste |
| 0,2 | kg | Kirsikkatomaatti |
| 0,2 | kg | Cashewpähkinä |
| MARINADI: | ||
| 0,08 | kg | Sitruuna |
| 0,2 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,1 | kg | 6005010 Balsamicokastike Bianco |
| 0,008 | kg | Sinappi dijon |
| 0,008 | kg | Suolaa |
| 0,016 | kg | Siirappi |
| 0,004 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,02 | kg | Timjami tuore |
Valmistusohjeet
- Kuumenna Aurinkokasvikset yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 10-12 minuuttia. Jäähdytä. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Paahda pähkinät kevyesti pannulla.
- Valmista marinadi: puserra sitruunasta mehu, lisää loput ainekset joukkoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää jäähdytetty Amerikansekoitus, paloitellut kirsikkatomaatit ja 2/3 osaa pähkinöistä marinadin joukkoon. Sekoita. Vie kylmään maustumaan.
- Hienonna timjami, lisää salaatin joukkoon ja koristele vielä lopuilla cashewpähkinöillä ennen tarjolle vientiä.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti