Resepti
Ainekset
1,2 | kg | Apetit Aurinkokasviksia, pakaste |
0,2 | kg | Kirsikkatomaatteja, punaisia |
0,2 | kg | Cashew -pähkinöitä |
Marinadi: | ||
0,08 | kg | Sitruunaa |
0,2 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,1 | l | Valkoista balsamicoa |
0,008 | kg | Sinappia (Dijon) |
0,008 | kg | Suolaa |
0,016 | kg | Siirappia,vaaleaa |
0,004 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,02 | kg | Timjamia, tuore |
Valmistusohjeet
- Kuumenna jäinen Amerikansekoitus yhdistelmäpaistolla 150 asteessa noin 9 minuuttia, kosteus 45 %. Jäähdytä asianmukaisesti. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Paahda pähkinät kevyesti pannulla.
- Valmista marinadi: puserra sitruunasta mehu, lisää loput ainekset joukkoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää jäähdytetty Amerikansekoitus, paloitellut kirsikkatomaatit ja 2/3 osaa pähkinöistä marinadin joukkoon. Sekoita. Vie kylmään marinoitumaan.
- Hienonna timjami, lisää salaatin joukkoon ja koristele vielä lopuilla cashewpähkinöillä ennen tarjolle vientiä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |