Resepti

Minestronekeitto

Ainekset

0,015 l Mildola Rypsiöljyä
0,3 kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
0,14 kg Tomaattipyreetä
1,8 l Vettä
0,04 kg Kasvisliemijauhetta
0,001 kg Laakerinlehtiä
0,001 kg Timjamia, kuivattu
0,025 kg Sokeria
0,001 kg Pippurisekoitusta
0,2 kg Tummaa Minispagettia (Torino)
0,7 kg Apetit Keittojuures Maxia, pakaste
0,7 kg Palvikinkkua

Valmistusohjeet

  1. Kuullota Pomodoro Rosso öljyssä ja lisää tomaattipyre, kiehauta. Lisää vesi, liemijauhe, laakerinlehdet, timjami, sokeri ja pippurisekoitus. Nosta kiehumapisteeseen.
  2. Lisää minispagetti, keittojuurekset ja palvikinkkusuikaleet. Anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.
  3. Tarkista maku.

    Lisää hienonnettua tuoretta persiljaa ja timjamia ennen tarjoilua.
Minestronekeitto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske