Resepti
Ainekset
0,015 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,3 | kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste |
0,14 | kg | Tomaattipyreetä |
1,8 | l | Vettä |
0,04 | kg | Kasvisliemijauhetta |
0,001 | kg | Laakerinlehtiä |
0,001 | kg | Timjamia, kuivattu |
0,025 | kg | Sokeria |
0,001 | kg | Pippurisekoitusta |
0,2 | kg | Tummaa Minispagettia (Torino) |
0,7 | kg | Apetit Keittojuures Maxia, pakaste |
0,7 | kg | Palvikinkkua |
Valmistusohjeet
- Kuullota Pomodoro Rosso öljyssä ja lisää tomaattipyre, kiehauta. Lisää vesi, liemijauhe, laakerinlehdet, timjami, sokeri ja pippurisekoitus. Nosta kiehumapisteeseen.
- Lisää minispagetti, keittojuurekset ja palvikinkkusuikaleet. Anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.
-
Tarkista maku.
Lisää hienonnettua tuoretta persiljaa ja timjamia ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |