Resepti
Ainekset
| 0,015 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,3 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
| 0,14 | kg | Tomaattipyreetä |
| 1,8 | kg | Vettä |
| 0,04 | kg | Kasvisliemijauhe |
| 0,001 | kg | Laakerinlehti |
| 0,001 | kg | Timjami |
| 0,025 | kg | Sokeria |
| 0,001 | kg | Pippurisekoitus |
| 0,2 | kg | Tummaa Minispagettia (Torino) |
| 0,7 | kg | Apetit Keittojuures Maxia, pakaste |
| 0,7 | kg | Palvikinkku |
Valmistusohjeet
- Kuullota Pomodoro Rosso öljyssä ja lisää tomaattipyre, kiehauta. Lisää vesi, liemijauhe, laakerinlehdet, timjami, sokeri ja pippurisekoitus. Nosta kiehumapisteeseen.
- Lisää minispagetti, keittojuurekset ja palvikinkkusuikaleet. Anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.
- Tarkista maku. Lisää hienonnettua tuoretta persiljaa ja timjamia ennen tarjoilua.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti