Resepti

Omena-porkkanakakku

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-40 mm
0,37 kg Sokeria
0,33 kg Kananmunia
0,4 kg Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0,2 l Kasvirasvasekoitetta
0,22 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,008 kg Kardemummaa, jauhettu
0,02 kg Leivinjauhetta
0,52 kg Täysjyvävehnäjauhoja
0,6 kg Apetit Omenakuutioita, pakaste
0,05 kg Fariinisokeria
0,04 l Sitruunamehua

Valmistusohjeet

  1. Vaahdota sokeri ja munat yleiskoneessa.

  2. Lisää joukkoon rypsiöljyvalmiste, kasvirasvasekoite ja sulanut porkkanasose.
  3. Sekoita joukkoon kuivat aineet keskenään sekoitettuina. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm-vuokaan.
  4. Mausta omenakuutiot fariinisokerilla ja sitruunamehulla. Kaada maustetut omenat taikinan päälle. Kiertoilmapaista 170 asteessa 30-40 minuuttia.

    Koristele jäähtyneenä tomusokerilla.

    Tarjoile vaahdotetun kerman kanssa.
Omena-porkkanakakku
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske