Resepti

Omena-porkkanakakku

Ainekset

Vuokia GN 1/1-40 mm
0,37 kg Sokeria
0,33 kg Kananmuna
0,4 kg Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0,2 kg Kasvirasvasekoitetta
0,22 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,008 kg Kaardemumma jauhe
0,02 kg Leivinjauhe
0,52 kg Täysjyvävehnäjauhoja
0,6 kg Apetit Omenakuutioita, pakaste
0,05 kg Fariinisokeri
0,04 kg Sitruunamehu

Valmistusohjeet

  1. Vaahdota sokeri ja munat yleiskoneessa.
  2. Lisää joukkoon rypsiöljyvalmiste, kasvirasvasekoite ja sulanut porkkanasose.
  3. Sekoita joukkoon kuivat aineet keskenään sekoitettuina. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm- vuokaan.
  4. Mausta omenakuutiot fariinisokerilla ja sitruunamehulla. Kaada maustetut omenat taikinan päälle. Kiertoilmapaista 170 asteessa 30-40 minuuttia. Koristele jäähtyneenä tomusokerilla. Tarjoile vaahdotetun kerman kanssa.
Omena-porkkanakakku
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske