Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-40 mm | ||
| 0,37 | kg | Sokeria |
| 0,33 | kg | Kananmuna |
| 0,4 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
| 0,2 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
| 0,22 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
| 0,008 | kg | Kaardemumma jauhe |
| 0,02 | kg | Leivinjauhe |
| 0,52 | kg | Täysjyvävehnäjauhoja |
| 0,6 | kg | Apetit Omenakuutioita, pakaste |
| 0,05 | kg | Fariinisokeri |
| 0,04 | kg | Sitruunamehu |
Valmistusohjeet
- Vaahdota sokeri ja munat yleiskoneessa.
- Lisää joukkoon rypsiöljyvalmiste, kasvirasvasekoite ja sulanut porkkanasose.
- Sekoita joukkoon kuivat aineet keskenään sekoitettuina. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm- vuokaan.
- Mausta omenakuutiot fariinisokerilla ja sitruunamehulla. Kaada maustetut omenat taikinan päälle. Kiertoilmapaista 170 asteessa 30-40 minuuttia. Koristele jäähtyneenä tomusokerilla. Tarjoile vaahdotetun kerman kanssa.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti