Resepti

Paahdetut rosmariini-mantelijuurekset

Ainekset

2 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
3 kg Apetit Kotimaisia Isoja juureskuutioita, pakaste
0,02 kg Suolaa
0,004 kg Mustapippuria, rouhe
0,15 kg Hunajaa
0,004 kg Rosmariinia, kuivattu
0,1 l Mildola Rypsiöljyä
0,15 kg Mantelilastuja

Valmistusohjeet

  1. Kaada jäiset juureskuutiot GN 1/1-65 mm vuokiin (1,5 kg/vuoka). Mausta suolalla, rosmariinilla ja pippurilla. Valele hunaja ja Paistis juureskuutioiden päälle. Sekoita kunnolla. Kiertoilmapaista 180 asteessa n. 20 minuuttia. Lisää päälle mantelilastut ja paahda vielä niin, että lastut saavat hieman väriä.

Paahdetut rosmariini-mantelijuurekset
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske