Resepti

Paahdetut rosmariini-mantelijuurekset

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
3 kg Apetit Kotimaisia Isoja juureskuutioita
0,02 kg Suolaa
0,004 kg Mustapippuria, rouhe
0,15 kg Hunajaa
0,004 kg Rosmariinia, kuivattu
0,1 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,15 kg Manteli lastu

Valmistusohjeet

  1. Kaada jäiset juureskuutiot GN 1/1-65 mm vuokiin (1,5 kg/vuoka). Mausta suolalla, rosmariinilla ja pippurilla. Valele hunaja juureskuutioiden päälle ja sekoita hyvin. Paahda uunissa 180°C noin 20 minuuttia. Lisää lopuksi mantelilastut.
Paahdetut rosmariini-mantelijuurekset
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske