Resepti

Paola-couscoussalaatti

Ainekset

0,4 kg Vettä
0,02 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,2 kg Mediterraneen couscousia, Tipiak
1 kg Apetit Paola kasvissekoitusta, pakaste
0,4 kg Kurkku tuore, suikale
0,12 kg Oliivi viipale musta
0,004 kg Suolaa
0,03 kg Limemehu tuorepuristettu
Rucola

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Kaada öljy ja kiehuva vesi couscousin joukkoon kulhoon. Sekoita ja peitä kannella. Anna nesteen imeytyä 10-15 minuuttia. Jäähdytä couscous.
  2. Kaada jäinen kasvissekoitus GN-vuokaan ja kuumenna 150 asteessa yhdistelmätoiminnolla 12 minuuttia, kosteus 50 %. Jäähdytä kasvissekoitus asianmukaisesti.
  3. Sekoita jäähdytetyt couscous ja kasvissekoitus keskenään. Lisää joukkoon kurkkusuikaleet, oliiviviipaleet, suola, viinietikkakastike ja limenmehu. Sekoita ainekset. Koristele rucolalla ennen salaattipöytään vientiä.
Paola-couscoussalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske