Resepti
Ainekset
0,4 | kg | Vettä |
0,02 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,2 | kg | Mediterraneen couscousia, Tipiak |
1 | kg | Apetit Paola kasvissekoitusta, pakaste |
0,4 | kg | Kurkku tuore, suikale |
0,12 | kg | Oliivi viipale musta |
0,004 | kg | Suolaa |
0,03 | kg | Limemehu tuorepuristettu |
Rucola |
Valmistusohjeet
- Kuumenna vesi kiehuvaksi. Kaada öljy ja kiehuva vesi couscousin joukkoon kulhoon. Sekoita ja peitä kannella. Anna nesteen imeytyä 10-15 minuuttia. Jäähdytä couscous.
- Kaada jäinen kasvissekoitus GN-vuokaan ja kuumenna 150 asteessa yhdistelmätoiminnolla 12 minuuttia, kosteus 50 %. Jäähdytä kasvissekoitus asianmukaisesti.
- Sekoita jäähdytetyt couscous ja kasvissekoitus keskenään. Lisää joukkoon kurkkusuikaleet, oliiviviipaleet, suola, viinietikkakastike ja limenmehu. Sekoita ainekset. Koristele rucolalla ennen salaattipöytään vientiä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |