Resepti

Paola-couscoussalaatti

Ainekset

0,4 l Vettä
0,02 l Mildola Rypsiöljyä
0,2 kg Mediterraneen couscousia, Tipiak
1 kg Apetit Paola kasvissekoitusta, pakaste
0,4 kg Kurkkusuikaleita, tuore
0,12 kg Vihreitä oliiveja viipaleina
0,004 kg Suolaa
0,12 l Shallot red onion vinaigrettikastiketta, Hellmans´
0,03 l Limemehua, tuorepuristettua
Rucolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Kaada öljy ja kiehuva vesi couscousin joukkoon kulhoon. Sekoita ja peitä kannella. Anna nesteen imeytyä 10-15 minuuttia. Jäähdytä couscous.
  2. Kaada jäinen kasvissekoitus GN-vuokaan ja kuumenna 150 asteessa yhdistelmätoiminnolla 12 minuuttia, kosteus 50 %. Jäähdytä kasvissekoitus asianmukaisesti.
  3. Sekoita jäähdytetyt couscous ja kasvissekoitus keskenään. Lisää joukkoon kurkkusuikaleet, oliiviviipaleet, suola, viinietikkakastike ja limenmehu. Sekoita ainekset. Koristele rucolalla ennen salaattipöytään vientiä.
Paola-couscoussalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske