Resepti

Parsakaali-lohipiirakka

Ainekset

Vuokia GN 1/1-40 mm
0,72 kg Ruisperunataikinalevyjä, Kultasula
0,6 kg Apetit Parsakaalia, pakaste
0,6 kg Lämminsavulohikuutio, 20mm, pakaste
0,04 kg Tilliä, tuore
0,2 kg Juustoraaste Mozzarella
Munamaito:
0,75 kg Kasvirasvasekoitetta
0,25 kg Vettä
0,6 kg Kananmuna
0,006 kg Suolaa
0,002 kg Mustapippuria, rouhe

Valmistusohjeet

  1. Siirrä sulatetut taikinalevyt leivinpapereineen GN 1/1-40 mm vuokaan. Painele taikinaa vuoan reunoille napakasti.
  2. Jaa sulatetut parsakaalin nuput ja lohikuutiot tasaisesti vuokaan taikinan päälle. Lisää pinnalle hinonnettu tilli ja juustoraaste.
  3. Sekoita kasvirasvasekoite, vesi, munat, suola ja mustapippuri keskenään. Kaada neste vuokaan. Kiertoilmapaista 160 asteessa 30-40 minuuttia.
Parsakaali-lohipiirakka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske