Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-40 mm | ||
0,72 | kg | Ruisperunataikinalevyjä, Kultasula |
0,6 | kg | Apetit Parsakaalia, pakaste |
0,6 | kg | Lämminsavulohikuutio, 20mm, pakaste |
0,04 | kg | Tilliä, tuore |
0,2 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
Munamaito: | ||
0,75 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
0,25 | kg | Vettä |
0,6 | kg | Kananmuna |
0,006 | kg | Suolaa |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
Valmistusohjeet
- Siirrä sulatetut taikinalevyt leivinpapereineen GN 1/1-40 mm vuokaan. Painele taikinaa vuoan reunoille napakasti.
- Jaa sulatetut parsakaalin nuput ja lohikuutiot tasaisesti vuokaan taikinan päälle. Lisää pinnalle hinonnettu tilli ja juustoraaste.
- Sekoita kasvirasvasekoite, vesi, munat, suola ja mustapippuri keskenään. Kaada neste vuokaan. Kiertoilmapaista 160 asteessa 30-40 minuuttia.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |