Resepti
Ainekset
22 | kg | Jauhelihaa N0, raaka |
0,55 | kg | Lihaliemijauhe |
18 | kg | Apetit Suikalejuureksia, pakaste |
1 | kg | Sipuli kuivattu |
9 | kg | Tomaattimurskaa |
0,22 | kg | Suolaa |
0,035 | kg | Oregano kuivattu |
0,018 | kg | Basilika kuivattu |
0,03 | kg | Pippurisekoitus |
0,03 | kg | Paprika jauhe |
0,03 | kg | Valkosipulijauhe |
5,5 | kg | Vettä |
2,725 | kg | Vehnäjauho puolikarkea |
16,2 | kg | Tummaa Minispagettia (Torino) |
1,8 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
Valmistusohjeet
- Rakeista jauheliha kuuman padan pohjalla. Lisää vesi, mausteet, suikalejuurekset, sipuli ja tomaattimurska. Kuumenna.
- Sekoita jauhot kylmään veteen ja suurusta kastike. hauduta n. 30 minuuttia.
- Jaa pasta GN 1/1-65 vuokiin 0,9 kg. Kaada päälle kuuma kastike 6 l. Sekoita. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä yhdistelmäuunissa höyrypaisto- ohjelmalla/kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 30 minuuttia. Huom! Kypsennä lämpökuljetukseen men

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |