Resepti

Porkkana-aioli

Ainekset

0,6 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,5 kg Majoneesia, Hellmann´s
0,005 kg Valkosipulia
0,025 kg Ruohosipulia, pakaste
0,01 kg Suolaa
0,002 kg Mustapippuria, rouhe

Valmistusohjeet

  1. Kaada jäiset Porkkanasosepalat GN -vuokaan ja kuumenna yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 12 minuuttia, kosteus 50 %. Jäähdytä asianmukaisesti. Sekoita jäähdytetty Porkkanasose ja majoneesi keskenään. Lisää joukkoon kuoritut valkosipulinkynnet. Ota sauvasekoitin ja aja seos tasaisen oranssiksi. Lisää joukkoon hienonnettu ruohosipuli, suola ja mustapippuri. Anna maustua kylmässä ennen tarjolle vientiä.
Porkkana-aioli
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske