Resepti
Ainekset
0,6 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
0,5 | kg | Majoneesia, Hellmann´s |
0,005 | kg | Valkosipulia |
0,025 | kg | Ruohosipulia, pakaste |
0,01 | kg | Suolaa |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
Valmistusohjeet
- Kaada jäiset Porkkanasosepalat GN -vuokaan ja kuumenna yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 12 minuuttia, kosteus 50 %. Jäähdytä asianmukaisesti. Sekoita jäähdytetty Porkkanasose ja majoneesi keskenään. Lisää joukkoon kuoritut valkosipulinkynnet. Ota sauvasekoitin ja aja seos tasaisen oranssiksi. Lisää joukkoon hienonnettu ruohosipuli, suola ja mustapippuri. Anna maustua kylmässä ennen tarjolle vientiä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |