Resepti

Porkkana-appelsiinikiisseli

Ainekset

11 l Vettä
0,5 l Sitruunamehutiivistettä
1 l Appelsiinimehutiivistettä 300%
1,5 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,8 kg Sokeria
0,68 kg Perunajauhoja

Valmistusohjeet

  1. Lisää kaikki aineet kylmään veteen sekoittavaan pataan. Kypsennä sekoittaen, tarkista maku ja sokerin riittävyys. Jäähdytä.

    Tarjoa lisäksi paistettua Sunnuntai Muruseosta ja kermavaahtoa.

    Resepti on Kouluruokailu 60 v. reseptikilpailun satoa. Sen on laatinut Tuulikki Lampen Tampereen Aterian Hatanpään ravintokeskuksesta.
Porkkana-appelsiinikiisseli
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske