Resepti
Ainekset
11 | l | Vettä |
0,5 | l | Sitruunamehutiivistettä |
1 | l | Appelsiinimehutiivistettä 300% |
1,5 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
0,8 | kg | Sokeria |
0,68 | kg | Perunajauhoja |
Valmistusohjeet
-
Lisää kaikki aineet kylmään veteen sekoittavaan pataan. Kypsennä sekoittaen, tarkista maku ja sokerin riittävyys. Jäähdytä.
Tarjoa lisäksi paistettua Sunnuntai Muruseosta ja kermavaahtoa.
Resepti on Kouluruokailu 60 v. reseptikilpailun satoa. Sen on laatinut Tuulikki Lampen Tampereen Aterian Hatanpään ravintokeskuksesta.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |