Resepti
Ainekset
| 1,4 | kg | Vettä |
| 0,02 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
| 0,6 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
| 0,7 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
| 0,15 | kg | Sulatejuusto Koskenlaskija |
| 0,003 | kg | Valkosipulimurskaa |
| 0,001 | kg | Oregano kuivattu |
| 0,001 | kg | Pippurisekoitus |
| 0,01 | kg | Suolaa |
| 0,2 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
| 0,03 | kg | Maissitärkkelys |
| Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää kasvisliemijauhe, porkkanasosepalat ja perunamuusipelletit. Kuumenna kiehumapisteeseen ja anna hautua muutama minuutti.
- Lisää juusto ja mausteet. Sekoita kasvirasvasekoite ja maissitärkkelys keskenään. Lisää suurus keiton joukkoon, anna kiehahtaa. Hauduta hetken. Tarkista maku. Lisää hienonnettuja yrttejä ennen tarjoilua.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti