Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
3 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
0,75 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
0,75 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0,75 | l | Maitoa tai kasvirasvasekoitetta |
0,015 | kg | Suolaa |
Valmistusohjeet
-
Kaada Apetit Perunamuusipelletit, Porkkanasosepalat, ja Pinaattipalat kohmeisina GN 1/1-65 mm vuokaan, lisää neste, ja suola.
Nosta vuoka valmiiksi höyrystettyyn uuniin. Höyrykeitä 100 asteessa n. 25-30 minuuttia ilman kantta. Sekoita hyvin, vie tarjolle.
Jäiset Perunamuusipelletit, Porkkanasosepalat ja Pinaattipalat voi mitata vuokiin kylmiöön jo edellisenä päivänä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |