Resepti

Porkkana-pinaatti-perunasose

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
3 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
0,75 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,75 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,75 l Maitoa tai kasvirasvasekoitetta
0,015 kg Suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kaada Apetit Perunamuusipelletit, Porkkanasosepalat, ja Pinaattipalat kohmeisina GN 1/1-65 mm vuokaan, lisää neste, ja suola. Nosta vuoka valmiiksi höyrystettyyn uuniin. Höyrykeitä 100 asteessa n. 25-30 minuuttia ilman kantta. Sekoita hyvin, vie tarjolle.

    Jäiset Perunamuusipelletit, Porkkanasosepalat ja Pinaattipalat voi mitata vuokiin kylmiöön jo edellisenä päivänä.
Porkkana-pinaatti-perunasose
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske