Resepti

Porkkanakakku

Ainekset

0,57 kg Kananmunia
0,435 kg Sokeria
0,6 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,45 kg Puolikarkeita vehnäjauhoja
0,12 kg Kauraleseitä
0,12 kg Mantelirouhetta
0,015 kg Kanelia, jauhe
0,006 kg Ruokasoodaa
0,021 kg Leivinjauhetta
0,3 kg Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0,025 l Sitruunamehua
Pinnalle:
0,45 kg Maustamatonta tuorejuustoa
0,112 kg Tomusokeria
0,008 kg Vaniljasokeria
0,015 l Sitruunamehua

Valmistusohjeet

  1. Vaahdota munat ja sokeri.
  2. Sekoita kevyesti joukkoon sulatettu porkkanasose, keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä Juokseva Sunnuntai ja sitruunamehu. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan tai kahteen pyöreään vuokaan (halkaisija n. 28 cm). Kiertoilmapaista 150 asteessa n. 30-40 minuuttia.
  3. Notkista juusto, lisää muut aineet. Vatkaa tasaiseksi. Levitä jäähtyneen kakun päälle. Koristeeksi sopivat paah- detut mantelilastut.
Porkkanakakku
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske