Resepti
Ainekset
| 0,57 | kg | Kananmuna |
| 0,435 | kg | Sokeria |
| 0,6 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
| 0,45 | kg | Vehnäjauho puolikarkea |
| 0,12 | kg | Kauralese |
| 0,12 | kg | Manteli rouhe |
| 0,015 | kg | Kaneli jauhettu |
| 0,006 | kg | Ruokasooda |
| 0,021 | kg | Leivinjauhe |
| 0,3 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
| Pinnalle: | ||
| 0,45 | kg | Tuorejuusto, maustamaton |
| 0,112 | kg | Sokeri tomu |
| 0,008 | kg | Vaniljasokeri |
| 0,015 | kg | Sitruunamehu |
Valmistusohjeet
- Vaahdota munat ja sokeri.
- Sekoita kevyesti joukkoon sulatettu porkkanasose, keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä Juokseva Sunnuntai ja sitruunamehu. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan tai kahteen pyöreään vuokaan (halkaisija n. 28 cm). Kiertoilma
- Notkista juusto, lisää muut aineet. Vatkaa tasaiseksi. Levitä jäähtyneen kakun päälle. Koristeeksi sopivat paah- detut mantelilastut.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti