Resepti

Porkkanakakku

Ainekset

0,57 kg Kananmuna
0,435 kg Sokeria
0,6 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,45 kg Vehnäjauho puolikarkea
0,12 kg Kauralese
0,12 kg Manteli rouhe
0,015 kg Kaneli jauhettu
0,006 kg Ruokasooda
0,021 kg Leivinjauhe
0,3 kg Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
Pinnalle:
0,45 kg Tuorejuusto, maustamaton
0,112 kg Sokeri tomu
0,008 kg Vaniljasokeri
0,015 kg Sitruunamehu

Valmistusohjeet

  1. Vaahdota munat ja sokeri.
  2. Sekoita kevyesti joukkoon sulatettu porkkanasose, keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä Juokseva Sunnuntai ja sitruunamehu. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan tai kahteen pyöreään vuokaan (halkaisija n. 28 cm). Kiertoilma
  3. Notkista juusto, lisää muut aineet. Vatkaa tasaiseksi. Levitä jäähtyneen kakun päälle. Koristeeksi sopivat paah- detut mantelilastut.
Porkkanakakku
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske