Resepti
Ainekset
0,57 | kg | Kananmuna |
0,435 | kg | Sokeria |
0,6 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
0,45 | kg | Vehnäjauho puolikarkea |
0,12 | kg | Kauralese |
0,12 | kg | Manteli rouhe |
0,015 | kg | Kaneli jauhettu |
0,006 | kg | Ruokasooda |
0,021 | kg | Leivinjauhe |
0,3 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
Pinnalle: | ||
0,45 | kg | Tuorejuusto, maustamaton |
0,112 | kg | Sokeri tomu |
0,008 | kg | Vaniljasokeri |
0,015 | kg | Sitruunamehu |
Valmistusohjeet
- Vaahdota munat ja sokeri.
- Sekoita kevyesti joukkoon sulatettu porkkanasose, keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä Juokseva Sunnuntai ja sitruunamehu. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan tai kahteen pyöreään vuokaan (halkaisija n. 28 cm). Kiertoilma
- Notkista juusto, lisää muut aineet. Vatkaa tasaiseksi. Levitä jäähtyneen kakun päälle. Koristeeksi sopivat paah- detut mantelilastut.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |