Resepti
Ainekset
| 2,6 | kg | Apetit Porkkananappeja, pakaste |
| 0,01 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,4 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
| 0,5 | kg | Tomaattimurskaa |
| 0,15 | kg | Vettä |
| 0,01 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
| 0,001 | kg | Oregano kuivattu |
| 0,001 | kg | Timjami |
| 0,001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,002 | kg | Suolaa |
| 0,003 | kg | Sokeria |
| 1,3 | kg | Nuudeli |
| Mausteöljy: | ||
| 0,13 | kg | Soijakastiketta, makea, Ketjap Manis |
| 0,05 | kg | Seesaminsiemen |
Valmistusohjeet
- Kaada jäiset tai kohmeiset Porkkananapit voideltuihin GN 1/1-65 mm vuokiin. Kuumenna uunissa 160 asteessa noin 20-25 minuuttia.
- Kuumenna öljy padassa. Lisää kasvissekoitus ja kuullota hetki niin, että neste hiukan haihtuu. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Kiehauta ja anna hautua noin 20 minuuttia.
- Liota nuudelit vedessä ja valuta. Kuumenna valutetut nuudelit ja porkkanasuikaleet GN- vuoassa höyrytoiminnolla noin 10 minuuttia. Valmista mausteöljy sekoittamalla keskenään soijakastike, rypsiöljy ja seesaminsiemenet. Sekoita mausteöljy kuumien por
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti