Resepti

Porkkananapit, tomaatti-kasviskastike, nuudelit

Ainekset

2,6 kg Apetit Porkkananappeja, pakaste
0,01 l Mildola Rypsiöljyä
0,4 kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
0,5 kg Tomaattimurskaa
0,15 l Vettä
0,01 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,001 kg Oreganoa, kuivattu
0,001 kg Timjamia, kuivattu
0,001 kg Mustapippuria, rouhe
0,002 kg Suolaa
0,003 kg Sokeria
0,7 kg Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita, pakaste
1,3 kg Nuudelia
Mausteöljy:
0,13 l Soijakastiketta, makea, Ketjap Manis
0,05 l Mildola Rypsiöljyä
0,05 kg Seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Kaada jäiset tai kohmeiset Porkkananapit voideltuihin GN 1/1-65 mm vuokiin. Kuumenna uunissa 160 asteessa noin 20-25 minuuttia.
  2. Kuumenna öljy padassa. Lisää kasvissekoitus ja kuullota hetki niin, että neste hiukan haihtuu.

    Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Kiehauta ja anna hautua noin 20 minuuttia.
  3. Liota nuudelit vedessä ja valuta. Kuumenna valutetut nuudelit ja porkkanasuikaleet GN-vuoassa höyrytoiminnolla noin 10 minuuttia. Valmista mausteöljy sekoittamalla keskenään soijakastike, rypsiöljy ja seesaminsiemenet. Sekoita mausteöljy kuumien porkkana-nuudelien joukkoon.
Porkkananapit, tomaatti-kasviskastike, nuudelit
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske