Resepti
Ainekset
2,6 | kg | Apetit Porkkananappeja, pakaste |
0,01 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,4 | kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste |
0,5 | kg | Tomaattimurskaa |
0,15 | l | Vettä |
0,01 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,001 | kg | Oreganoa, kuivattu |
0,001 | kg | Timjamia, kuivattu |
0,001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,002 | kg | Suolaa |
0,003 | kg | Sokeria |
0,7 | kg | Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita, pakaste |
1,3 | kg | Nuudelia |
Mausteöljy: | ||
0,13 | l | Soijakastiketta, makea, Ketjap Manis |
0,05 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,05 | kg | Seesaminsiemeniä |
Valmistusohjeet
- Kaada jäiset tai kohmeiset Porkkananapit voideltuihin GN 1/1-65 mm vuokiin. Kuumenna uunissa 160 asteessa noin 20-25 minuuttia.
-
Kuumenna öljy padassa. Lisää kasvissekoitus ja kuullota hetki niin, että neste hiukan haihtuu.
Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Kiehauta ja anna hautua noin 20 minuuttia. - Liota nuudelit vedessä ja valuta. Kuumenna valutetut nuudelit ja porkkanasuikaleet GN-vuoassa höyrytoiminnolla noin 10 minuuttia. Valmista mausteöljy sekoittamalla keskenään soijakastike, rypsiöljy ja seesaminsiemenet. Sekoita mausteöljy kuumien porkkana-nuudelien joukkoon.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |