Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm |
0,4 | l | Vettä |
0,06 | kg | Kaurahiutaleita |
0,15 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
0,2 | l | Piimää |
0,15 | kg | Hiivaleipävehnäjauhoa |
0,005 | kg | Leivinjauhetta |
0,005 | kg | Suolaa |
0,01 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,135 | kg | Kananmunia |
Valmistusohjeet
- Hauduta kaurapuuro ja lisää Porkkanasosepalat kuumaan valmiiseen puuroon sulamaan.
- Lisää piimä. Yhdistä kuivat aineet ja lisää sekoittaen taikinaan. Lisää lopuksi öljy ja kananmunat. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-vuokaan ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoile Kuningattaren tuoreherukkahillon (kts. erillinen ohje) kanssa jälkiruokana tai välipalana.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |