Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
0,4 | kg | Vettä |
0,06 | kg | Kaurahiutale |
0,15 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
0,2 | kg | Piimää |
0,15 | kg | Hiivaleipäjauho |
0,005 | kg | Leivinjauhe |
0,005 | kg | Suolaa |
0,01 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,135 | kg | Kananmuna |
Valmistusohjeet
- Hauduta kaurapuuro ja lisää Porkkanasosepalat kuumaan valmiiseen puuroon sulamaan.
- Lisää piimä. Yhdistä kuivat aineet ja lisää sekoittaen taikinaan. Lisää lopuksi öljy ja kananmunat. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-vuokaan ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoile Kuningatta
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |