Resepti

Porkkanapannari

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
0,4 l Vettä
0,06 kg Kaurahiutaleita
0,15 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,2 l Piimää
0,15 kg Hiivaleipävehnäjauhoa
0,005 kg Leivinjauhetta
0,005 kg Suolaa
0,01 l Mildola Rypsiöljyä
0,135 kg Kananmunia

Valmistusohjeet

  1. Hauduta kaurapuuro ja lisää Porkkanasosepalat kuumaan valmiiseen puuroon sulamaan.
  2. Lisää piimä. Yhdistä kuivat aineet ja lisää sekoittaen taikinaan. Lisää lopuksi öljy ja kananmunat. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-vuokaan ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoile Kuningattaren tuoreherukkahillon (kts. erillinen ohje) kanssa jälkiruokana tai välipalana.
Porkkanapannari
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske