Resepti

Porkkanapannari

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm
0,4 kg Vettä
0,06 kg Kaurahiutale
0,15 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,2 kg Piimää
0,15 kg Hiivaleipäjauho
0,005 kg Leivinjauhe
0,005 kg Suolaa
0,01 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,135 kg Kananmuna

Valmistusohjeet

  1. Hauduta kaurapuuro ja lisää Porkkanasosepalat kuumaan valmiiseen puuroon sulamaan.
  2. Lisää piimä. Yhdistä kuivat aineet ja lisää sekoittaen taikinaan. Lisää lopuksi öljy ja kananmunat. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-vuokaan ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoile Kuningatta
Porkkanapannari
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske