Resepti

Porkkanapannukakku

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
0,6 l Kevytmaitoa
0,25 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,215 kg Puolikarkeita Spelt alkuvehnäjauhoja
0,006 kg Suolaa
0,008 kg Sokeria
0,2 kg Kananmunia
0,05 l Mildola Rypsiöljyä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita maito, sulatettu Apetit Porkkanasosepalat, jauhot, suola ja sokeri hyvin. Lisää joukkoon kananmunat ja Rypsiöljy. Anna turvota puoli tuntia. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-65 mm vuokaan. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 20-30 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin ja pannukakku on kypsää.
Porkkanapannukakku
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske