Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
0,6 | kg | Maito kevyt |
0,25 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
0,215 | kg | Puolikarkeita Spelt alkuvehnäjauhoja |
0,006 | kg | Suolaa |
0,008 | kg | Sokeria |
0,2 | kg | Kananmuna |
0,05 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
Valmistusohjeet
- Sekoita maito, sulatettu Apetit Porkkanasosepalat, jauhot, suola ja sokeri hyvin. Lisää joukkoon kananmunat ja Rypsiöljy. Anna turvota puoli tuntia. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-65 mm vuokaan. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 2

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |