Resepti

Porkkanapannukakku

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm
0,6 kg Maito kevyt
0,25 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,215 kg Puolikarkeita Spelt alkuvehnäjauhoja
0,006 kg Suolaa
0,008 kg Sokeria
0,2 kg Kananmuna
0,05 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita maito, sulatettu Apetit Porkkanasosepalat, jauhot, suola ja sokeri hyvin. Lisää joukkoon kananmunat ja Rypsiöljy. Anna turvota puoli tuntia. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-65 mm vuokaan. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 2
Porkkanapannukakku
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske