Resepti

Punajuuri-Aurajuustokastike

Ainekset

0,2 kg Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste
0,4 kg Majoneesia, Hellmann´s
0,15 kg Sinihomejuustoa
0,4 l Ranskankermaa(Creme Fraiche))
0,01 kg Hunajaa
0,005 kg Suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kaada jäiset Punajuurisuikaleet voideltuun GN-vuokaan ja paahda kuivapaistaen 170 asteessa 5 minuuttia. Jäähdytä asianmukaisesti. Murenna sinihomejuusto majoneesiin, lisää joukkoon myös ranskankerma, hunaja, suola ja jäähdytetyt punajuurisuikaleet. Aja kastike tasaiseksi sauvasekoittimella. Anna maustua kylmässä ennen tarjolle vientiä.
Punajuuri-Aurajuustokastike
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske