Resepti
Ainekset
0,2 | kg | Linssi punainen |
2,4 | kg | Vettä |
0,05 | kg | Kasvisliemijauhe |
0,8 | kg | Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste |
0,25 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,1 | kg | Perunasosejauhe |
0,25 | kg | Pippurituorejuustoa |
Herbes de Provence yrttisekoitusta |
Valmistusohjeet
- Huuhdo linssit ja liota niitä n. 1 tunti kylmässä vedessä. Kaada vesi pois.
- Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää kasvisliemijauhe ja liotetut linssit. Keitä linssit lähes kypsäksi n. 10 minuuttia.
- Lisää punajuurisuikaleet ja sipuli. Jatka kypsentämistä.
- Suurusta keitto perunasosejauheella. Lisää tuorejuusto. Mausta. Tarkista maku.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |