Resepti

Punajuuri-linssikeitto

Ainekset

0,2 kg Linssi punainen
2,4 kg Vettä
0,05 kg Kasvisliemijauhe
0,8 kg Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste
0,25 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,1 kg Perunasosejauhe
0,25 kg Pippurituorejuustoa
Herbes de Provence yrttisekoitusta

Valmistusohjeet

  1. Huuhdo linssit ja liota niitä n. 1 tunti kylmässä vedessä. Kaada vesi pois.
  2. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää kasvisliemijauhe ja liotetut linssit. Keitä linssit lähes kypsäksi n. 10 minuuttia.
  3. Lisää punajuurisuikaleet ja sipuli. Jatka kypsentämistä.
  4. Suurusta keitto perunasosejauheella. Lisää tuorejuusto. Mausta. Tarkista maku.
Punajuuri-linssikeitto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske