Resepti
Ainekset
| 0,2 | kg | Linssi punainen | 
| 2,4 | kg | Vettä | 
| 0,05 | kg | Kasvisliemijauhe | 
| 0,8 | kg | Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste | 
| 0,25 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste | 
| 0,1 | kg | Perunasosejauhe | 
| 0,25 | kg | Pippurituorejuustoa | 
| Herbes de Provence yrttisekoitusta | 
Valmistusohjeet
- Huuhdo linssit ja liota niitä n. 1 tunti kylmässä vedessä. Kaada vesi pois.
- Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää kasvisliemijauhe ja liotetut linssit. Keitä linssit lähes kypsäksi n. 10 minuuttia.
- Lisää punajuurisuikaleet ja sipuli. Jatka kypsentämistä.
- Suurusta keitto perunasosejauheella. Lisää tuorejuusto. Mausta. Tarkista maku.
 
                            | Saanto | |
| Annosmäärä | kpl | 
| Annoskoko | g | 
| Laske | 
 Jaa
 Jaa Facebook
 Facebook
             LinkedIn
 LinkedIn
             Sähköposti
 Sähköposti 
             
                 
         
         
                                     
                                    