Resepti

Punajuuri-valkosipulikastike

Ainekset

1,5 kg Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste
0,036 kg Valkosipulimurskaa
1,8 kg Majoneesia, Hellmann´s
1,8 kg Turkkilaista jogurttia, laktoositon
0,014 kg Suolaa
0,007 kg Mustapippuria, rouhe
0,11 l Balsamiviinietikkaa

Valmistusohjeet

  1. Kaada jäiset Punajuurisuikaleet GN -vuokaan ja kuumenna yhdistelmäpaistaen 150 asteessa, kosteus 45 %, n. 14 minuuttia. Jäähdytä asianmukaisesti. Sekoita muut kastikkeen ainekset keskenään ja lisää lopuksi jäähdytetyt punajuurisuikaleet. Aja kastike tehosekoittimella sileäksi. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.
Punajuuri-valkosipulikastike
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske