Resepti
Ainekset
2 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm |
1,9 | kg | Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste |
0,95 | kg | Punasipulia, hakattu |
0,19 | l | Mildola Rypsiöljyä |
3,6 | kg | Kananmunia |
0,015 | kg | Suolaa |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
1,42 | kg | Fetajuustoa kuutioina |
0,05 | kg | Ruohosipulia, tuore |
0,05 | kg | Persiljaa, tuore, hienonnettu |
1,2 | kg | Jogurttia, maustamaton, laktoositon |
Valmistusohjeet
- Paista Punajuurisuikaleita ja Punasipulia öljyssä pannulla noin 8 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä.
- Riko munat ja sekoita mausteet munaseokseen. Lisää murustettu feta, hienonnetut yrtit ja jogurtti. Vatkaa tehosekoittimella. Laita leivinpaperi GN-vuokien pohjalle ja levitä punajuuri-sipulisekoitus sen päälle. Kaada munamassa päälle. Paista uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia. Leikkaa haluamaasi muotoon.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |