Resepti

Punajuurimunakas

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm
1,9 kg Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste
0,95 kg Punasipuli hakattu
0,19 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
3,6 kg Kananmuna
0,015 kg Suolaa
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
1,42 kg Fetajuustokuutio, Dodoni 2 kg
0,05 kg Ruohosipuli
0,05 kg Persilja hienonnettu
1,2 kg Jogurtti maustamaton laktoositon

Valmistusohjeet

  1. Paista Punajuurisuikaleita ja Punasipulia öljyssä pannulla noin 8 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä.
  2. Riko munat ja sekoita mausteet munaseokseen. Lisää murustettu feta, hienonnetut yrtit ja jogurtti. Vatkaa tehosekoittimella. Laita leivinpaperi GN-vuokien pohjalle ja levitä punajuuri- sipulisekoitus sen päälle. Kaada munamassa päälle. Paista uuniss
Punajuurimunakas
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske