Resepti

Punajuurimunakas

Ainekset

2 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
1,9 kg Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste
0,95 kg Punasipulia, hakattu
0,19 l Mildola Rypsiöljyä
3,6 kg Kananmunia
0,015 kg Suolaa
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
1,42 kg Fetajuustoa kuutioina
0,05 kg Ruohosipulia, tuore
0,05 kg Persiljaa, tuore, hienonnettu
1,2 kg Jogurttia, maustamaton, laktoositon

Valmistusohjeet

  1. Paista Punajuurisuikaleita ja Punasipulia öljyssä pannulla noin 8 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä.
  2. Riko munat ja sekoita mausteet munaseokseen. Lisää murustettu feta, hienonnetut yrtit ja jogurtti. Vatkaa tehosekoittimella. Laita leivinpaperi GN-vuokien pohjalle ja levitä punajuuri-sipulisekoitus sen päälle. Kaada munamassa päälle. Paista uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia. Leikkaa haluamaasi muotoon.
Punajuurimunakas
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske