Resepti
Ainekset
1,5 | kg | Apetit Punajuuripyöryköitä ( 20 g), pakaste |
Punakaali-coleslaw: | ||
0,75 | kg | Punakaalisuikale |
0,25 | kg | Retiisi viipale tuore |
0,025 | kg | Minttu tuore hienonnettu |
Coleslaw -kastike: | ||
0,12 | kg | Sitruunamehu |
0,25 | kg | Oliiviöljy |
0,05 | kg | Hunajaa |
Tahinikastike: | ||
0,25 | kg | Tahinitahna |
0,008 | kg | Valkosipulia |
0,05 | kg | Lehtipersilja |
0,075 | kg | Vettä |
0,01 | kg | Suolaa |
Valmistusohjeet
- Kuumenna Apetit Punajuuripyörykät 160 asteessa kiertoilmapaistolla 20-25 minuuttia.
- Sekoita coleslaw-salaatti ja kastike eri kulhoissa. Lisää coleslaw -kastike Punakaali-coleslaw:n joukkoon ja sekoita.
- Aja tahinikastikkeen ainekset sileäksi monitoimikoneen kutterilla. Lisää vettä niin, että kastikkeen koostumus on majoneesimainen. Tarjoile kuumennetut Apetit Punajuuripyörykät coleslaw- salaatin ja tahinikastikkeen kera.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |