Resepti

Punajuuripyörykät, punakaalislaw ja tahinikastike

Ainekset

1,5 kg Apetit Punajuuripyöryköitä (  20 g), pakaste
Punakaali-coleslaw:
0,75 kg Punakaalisuikale
0,25 kg Retiisi viipale tuore
0,025 kg Minttu tuore hienonnettu
Coleslaw -kastike:
0,12 kg Sitruunamehu
0,25 kg Oliiviöljy
0,05 kg Hunajaa
Tahinikastike:
0,25 kg Tahinitahna
0,008 kg Valkosipulia
0,05 kg Lehtipersilja
0,075 kg Vettä
0,01 kg Suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna Apetit Punajuuripyörykät 160 asteessa kiertoilmapaistolla 20-25 minuuttia.
  2. Sekoita coleslaw-salaatti ja kastike eri kulhoissa. Lisää coleslaw -kastike Punakaali-coleslaw:n joukkoon ja sekoita.
  3. Aja tahinikastikkeen ainekset sileäksi monitoimikoneen kutterilla. Lisää vettä niin, että kastikkeen koostumus on majoneesimainen. Tarjoile kuumennetut Apetit Punajuuripyörykät coleslaw- salaatin ja tahinikastikkeen kera.
Punajuuripyörykät, punakaalislaw ja tahinikastike
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske