Resepti
Ainekset
| 1,5 | kg | Apetit Punajuuripyöryköitä ( 20 g), pakaste |
| Punakaali-coleslaw: | ||
| 0,75 | kg | Punakaalisuikale |
| 0,25 | kg | Retiisi viipale tuore |
| 0,025 | kg | Minttu tuore hienonnettu |
| Coleslaw -kastike: | ||
| 0,12 | kg | Sitruunamehu |
| 0,25 | kg | Oliiviöljy |
| 0,05 | kg | Hunajaa |
| Tahinikastike: | ||
| 0,25 | kg | Tahinitahna |
| 0,008 | kg | Valkosipulia |
| 0,05 | kg | Lehtipersilja |
| 0,075 | kg | Vettä |
| 0,01 | kg | Suolaa |
Valmistusohjeet
- Kuumenna Apetit Punajuuripyörykät 160 asteessa kiertoilmapaistolla 20-25 minuuttia.
- Sekoita coleslaw-salaatti ja kastike eri kulhoissa. Lisää coleslaw -kastike Punakaali-coleslaw:n joukkoon ja sekoita.
- Aja tahinikastikkeen ainekset sileäksi monitoimikoneen kutterilla. Lisää vettä niin, että kastikkeen koostumus on majoneesimainen. Tarjoile kuumennetut Apetit Punajuuripyörykät coleslaw- salaatin ja tahinikastikkeen kera.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti