Resepti

Punajuuripyörykät, punakaalislaw ja tahinikastike

Ainekset

1,5 kg Apetit Punajuuripyöryköitä (á 20 g), pakaste
Punakaali-coleslaw:
0,75 kg Punakaalisuikaletta
0,25 kg Retiisiviipaleita, tuore
0,025 kg Minttua, tuore, hienonnettu
Coleslaw -kastike:
0,12 l Sitruunamehua
0,25 l Oliiviöljyä
0,05 kg Hunajaa
0,01 kg Suolaa
Tahinikastike:
0,25 l Tahinia
0,008 kg Valkosipulia
0,05 kg Lehtipersiljaa
0,125 l Sitruunamehua
0,075 l Vettä
0,01 kg Suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna Apetit Punajuuripyörykät 160 asteessa kiertoilmapaistolla 20-25 minuuttia.
  2. Sekoita coleslaw-salaatti ja kastike eri kulhoissa. Lisää coleslaw -kastike Punakaali-coleslaw:n joukkoon ja sekoita.
  3. Aja tahinikastikkeen ainekset sileäksi monitoimikoneen kutterilla. Lisää vettä niin, että kastikkeen koostumus on majoneesimainen.

    Tarjoile kuumennetut Apetit Punajuuripyörykät coleslaw-salaatin ja tahinikastikkeen kera.
Punajuuripyörykät, punakaalislaw ja tahinikastike
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske