Resepti
Ainekset
1,5 | kg | Apetit Punajuuripyöryköitä (á 20 g), pakaste |
Punakaali-coleslaw: | ||
0,75 | kg | Punakaalisuikaletta |
0,25 | kg | Retiisiviipaleita, tuore |
0,025 | kg | Minttua, tuore, hienonnettu |
Coleslaw -kastike: | ||
0,12 | l | Sitruunamehua |
0,25 | l | Oliiviöljyä |
0,05 | kg | Hunajaa |
0,01 | kg | Suolaa |
Tahinikastike: | ||
0,25 | l | Tahinia |
0,008 | kg | Valkosipulia |
0,05 | kg | Lehtipersiljaa |
0,125 | l | Sitruunamehua |
0,075 | l | Vettä |
0,01 | kg | Suolaa |
Valmistusohjeet
- Kuumenna Apetit Punajuuripyörykät 160 asteessa kiertoilmapaistolla 20-25 minuuttia.
- Sekoita coleslaw-salaatti ja kastike eri kulhoissa. Lisää coleslaw -kastike Punakaali-coleslaw:n joukkoon ja sekoita.
-
Aja tahinikastikkeen ainekset sileäksi monitoimikoneen kutterilla.
Lisää vettä niin, että kastikkeen koostumus on majoneesimainen.
Tarjoile kuumennetut Apetit Punajuuripyörykät coleslaw-salaatin ja tahinikastikkeen kera.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |