Resepti
Ainekset
| 1,7 | kg | Apetit Omenakuutioita, pakaste |
| 0,8 | kg | Puolukka |
| 0,3 | kg | Sokeria |
| 0,08 | kg | Perunajauho |
| 1 | kg | Ruismurotaikinaa, Kultasula |
| Voiteluun: | ||
| Kananmuna | ||
| Pinnalle: | ||
| Manteli rouhe | ||
| Sokeri tomu |
Valmistusohjeet
- Sekoita omenakuutiot, puolukat, sokeri ja perunajauhot keskenään Kultasula Vuokaspraylla voidellussa GN 1/1 -40 mm vuoassa.
- Nosta sulaneet taikinalevyt kanneksi. Voitele kananmunalla ja ripota pinnalle mantelirouhetta. Kiertoilmapaista 175 asteessa noin 30-40 minuuttia, kunnes kukko on saanut kauniin värin.
- Ripota valmiin puolukka--omenakukon pinnalle tomusokeria. Tarjoa kukkoa vaahdotetun Kauravaniljakastikkeen kera.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti