Resepti
Ainekset
1,7 | kg | Apetit Omenakuutioita, pakaste |
0,8 | kg | Puolukka |
0,3 | kg | Sokeria |
0,08 | kg | Perunajauho |
1 | kg | Ruismurotaikinaa, Kultasula |
Voiteluun: | ||
Kananmuna | ||
Pinnalle: | ||
Manteli rouhe | ||
Sokeri tomu |
Valmistusohjeet
- Sekoita omenakuutiot, puolukat, sokeri ja perunajauhot keskenään Kultasula Vuokaspraylla voidellussa GN 1/1 -40 mm vuoassa.
- Nosta sulaneet taikinalevyt kanneksi. Voitele kananmunalla ja ripota pinnalle mantelirouhetta. Kiertoilmapaista 175 asteessa noin 30-40 minuuttia, kunnes kukko on saanut kauniin värin.
- Ripota valmiin puolukka--omenakukon pinnalle tomusokeria. Tarjoa kukkoa vaahdotetun Kauravaniljakastikkeen kera.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |